Ziyoulang M96 alınır mı?

Membrane ve kablolu kullanamıyorsunuz, bu 2 duruma tamamsanız alınır. 420 TL klavyeye RGB, TFT ekran ve knob koymuşlar bayağı iyi.

Hocam type c portu var ayrıca modlar arasında usb simgesi var. Bu kablolu da kullanılabilir demek değil mi?
2 mod olarak belirtmişler öyle olsaydı 3 mod diye belirtilerdi diye düşünüyorum. Sanırım oradaki şarj simgesi USB değil.

Bataryalı olduğu için PC'ye takılıyken kullanamaz mıyım?
Kullamazsın diye tahmin ediyorum dediğim gibi öyle olsaydı 3 mod diye belirtirlerdi. Bu arada 2000 Mah batarya olduğunu yazmışlar RGB açıkken günde 12 saat kullanımda 1 gün, kapalıyken 5-6 gün yeter diye düşünüyorum. Her gece yatmadan şarja taksanız yeter diye düşünüyorum kablolu kullanmak bence o kadar önemli değil.

Hocam sırf ucuz diye alınır mı? yoksa bunun yerine Z686'ya keycap mi alayım?

Vergiler dahil 420 TL'ye alınır mı?
M96

4 ay önce Türkiyeden aldım 950 tlye, Bluetooth ile kullanıyorum açıkcası bataryası aklıma gelmiyor hiç arada sarja takıyorum. CS2 oynuyorum geçikme anlamında hiç bir sorun yaşamadım, Q ve 4 iyi basmıyordu içine bir şey sıkıştırdım çözüldü.

950 tlye değer mi bilmiyorum ama 500 tlye kesinlike değer benim hoşuma gitti, sessiz ve kablosuz olduğu için almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…