İnceleme Ziyoulang/Sarftech T60

Keşke Dierya DK61SE alsaydınız.

Bu acayip isimli markaların tam klavyeleri yok mu incelesem? Tasarımları fena olmuyor ama %60 klavyeler bana ters. Bu gidişle ROG STRIX Delux NX Red alacağım, konu açtım pek dişe dokunur alternatif öneri de gelmedi.

@Jack İşte klavye güzelmiş hayırlı olsun.

Ben de Dierya T68 sipariş geçiyorum şimdi. Uzun zamandır TKL tarzı bi klavye alasım vardı, bazı isteklerimden (RGB ve hotswap) vazgeçtim ve bunu almaya karar verdim. Altına da şöyle bi mousepad almayı düşünüyorum dekor amaçlı. Güzel kaymazsa QCK'yi üstüne koyup kullanmaya devam ederim.

Bence masa siyahsa çok güzel durur mousepad ve klavye, yeni bir masa alınca bu mousepadi alacağım kesinlikle

Bence masa siyahsa çok güzel durur mousepad ve klavye, yeni bir masa alınca bu mousepadi alacağım kesinlikle
Evet, masam siyah.

@Jack İşte Aldım bakalım Dierya T68'i. Yalnız 500 liradan ucuz olduğu için taksit yapılmıyormuş artık amazon'da, bu üzdü biraz, 499 TL olduğu için taksit yapılmadı xd. Mousepad'i de 80x30 olandan aldım. Güzeldir umarım.

Son düzenleme:
@Lee Yubin Hocam sadece 1 lira ile mi taksit olmadı Mousepad de güzel gibi ancak bir şey dökülürse temizlenmez büyük ihtimal.

Hocam Dierya markası, Kemove markasına ait. Bildiğim kadarıyla Kemove'un %100 klavyeleri yok. Yurtdışında da %100 custom klavyeler çok yaygın değil. Önerebileceğim bi RK96 var. Royal Kludge markasının klavyesi. 3 modlu, hot-swappable ve kendi RK switchlerini kullanıyorlar bu klavyede. Fiyatı 3000TL gibi bir şeydi en son. Fakat 3000TL gibi bir bütçe ile hazır bir %100 klavye almak yerine %80 boyutunda bir kit ile custom klavye toplamak daha mantıklı olur diyebilirim.

Jixian'ı çok duymaya başladım. Gelenekçi full size'cılar olarak Cherry'nin dışına çıkamıyoruz. Ama Cherry de eski Cherry değil, kalitesini düşürdü. Klavye fena değilmiş bu arada.

Bu arada şimdi farkettim, videolar ters çıkmış. Kaliteyi kardeşiminin telefonundan tekrar düzelteceğim, ancak onu da 1 hafta sonra yapabilirim. Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…