Zoccoshop rezilliği

Yusuf Cevizci

Kilopat
Katılım
3 Şubat 2016
Mesajlar
149
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
24.03.2021.PNG
24.03.2021-2.PNG
21 Mart'ta zoccoshop'tan bir mouse aldım. Kutu içeriğinde olması gereken iki şey yoktu. Kullanım kılavuzu ve bir sticker. Ergonomisini de beğenmediğim için ürünü teslim aldığım gün iade talebi oluşturdum. Fotoğraflarda zoccoshop desteği ile konuşmalarım var. 14 günlük yasal iade süreci olmasına rağmen 'iadeyi onaylamayız' diyorlar. Yasal süreçten haberdar olduğumu söylediğimde ise hemen geri vitese takıyorlar. Böyle firmalara para kazandırmayın arkadaşlar.
 
Bugün verdim kargoya, konu hakkındaki gelişmeleri buraya yazarım.

Hepsiburada üzerinden aldım, satıcı bu firmaydı.

Hocam affedersiniz ama niye böyle bilinmedik absürt yerlerden mouse alıyorsunuz? 100 TL ise 30 TL fazladan verin doğru düzgün bir yerden satın alın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı