Zoko amiral white DK431 alınır mı?

Bütçe
1800
Kasaya atx anakartin üstte 2x8 pinlerine 360 mm radyatör değdiği için montajlanmiyor iade edildi mini atx için ideal olabilir ama atx anakartlar için ozellikle 650 670 870 anakartlar için uygun değildir 360 mm soğutma kullananlar icin

Dosya Ekleri

• IMG_20250417_124958.jpg
    239,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20250417_125003.jpg
    359,1 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20250417_125006.jpg
    357,7 KB · Görüntüleme: 90
Hocam Merhaba, Bende Zoko Amiral bakıyorum sizin kasadan acaba memnun musunuz ? Fanlarda falan ses vb. sıkıntılı bir durum var mı

Ddr 5 Atx bir anakart varsa üst kısmı 360 mm desteklemiyor bilgi

Hocam merhaba sorunuza cevap bulabildiniz mi ben de bu sıvı soğutmadan aldım da kasa olarak neye geçsem diye düşünüyordum

Hocam merhaba sorunuza cevap bulabildiniz mi ben de bu sıvı soğutmadan aldım da kasa olarak neye geçsem diye düşünüyordum.

Hocam merhaba.
Kasayi adlim MSI B650 Tomahawk anakart da aldim
O sivi sogutucuyla tam olmasa da oturdu diyebilirim kasaya.
Anakartinizin VRM sogtuma bloklari buyuk degilse onemli degil zaten rahat sigiyor, buyuk kasa.
Ama buyukse benim anakartinda ki gibi, sivi sogutucu cok cok az yamuk oturdu VRM bloguna biraz baski uyguluyor ama arastirdigima gore biraz baski uygulursa sorun olmazmis ki zaten VRM sogutucu blogunun gorevi hem VRM'i korumak hem de sogutmak oldugu icin. sistemi 7 8 aydir kullanıyorum sorun yok yani anakarttan dolayi biraz yamuk oturdu o kadar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…