Elektronik Zoko.com.tr açıldı!

Makaleler
1
Daha fazla  
Kasalarıyla iyi bildiğimiz Zoko'nun sitesinde ödeme aktif oldu ve resmi olarak açılmış oldu. Fiyatlar yine güzel.

4 fanlı bir kasa ve destekleri fena değil. 2. el toplanan sistemlerde iş görür. Bu fiyatlarda kasanın içini harabeye çeviren resmen fansız kasalar satıyorlar. M.ATX olduğunu unutmayın yalnız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son günlerin yıldızları. İlki gerçekten güzel bir mini kasa, 2-3 kat daha yüksek fiyata sahip rakiplerine kafa tutuyor. İkincisi ise 420 mm sıvı soğutucu desteği gibi nimetlere sahip mis gibi akvaryum kasa.

Çok iyi görünüyorlar.
Fanları çok mu dandik?

Açık bırakıp gidiyorum.
Yangın çıkarır mı acaba?

Game İn Game Dream modelini daha önce kullandım ve şöyle söyleyeyim arka kapak ile ön panel lehim noktaları birbirine çarpıyordu kapağı açarken dikkatli olmak gerek, bunun dışında kablo geçiş kısmı çıplak şekilde zoko king modelinde olan kablo geçiş kısmı gibi olsaydı daha iyi olurdu, yiğidi öldür hakkını yeme estetik açıdan fiyatına göre iyi Türk malı Lian Li Dynamic Mini diyebilirim.

Son düzenleme:
"Game In Game Cool" modeli alınır mı onu düşünüyorum. ARGB, PWM ve en ucuz akvaryum kasa olduğu için.

Neyse, satın aldım. İlk incelemeyi biz yaparız.

Son düzenleme:
Fanlardan çok beklentiniz olmasın ama fiyatına göre alınabilir.
PWM olduğu için gürültü konusunda rahatsız etmez diye düşünüyorum. 700RPM'de bile gürültülüyse değiştiririz artık.

PWM olduğu için gürültü konusunda rahatsız etmez diye düşünüyorum. 700RPM'de bile gürültülüyse değiştiririz artık.

Kumanda ile en düşükte bile rahatsız ediciydi sanırım, PWM kontrolcü bağlantısını anakarta taktım BIOS menüsünden fan ayarlarını PWM moduna aldım o şekilde sessiz çalışmıştı.

Kumanda ile en düşükte bile rahatsız ediciydi sanırım, PWM kontrolcü bağlantısını anakarta taktım BIOS menüsünden fan ayarlarını PWM moduna aldım o şekilde sessiz çalışmıştı.
Sessiz olması için kaç RPM'de çalıştırmıştınız?

Sessiz olması için kaç RPM'de çalıştırmıştınız?

Kullanıyorum kasayı. Recep Baltaş'ın profil mesajları kısmından bakabilirsin.

Kasa güzel, memnunum. Benim PSU'mun kablolarını içine zor sığdırdım bayağı büktü, umarım kablolara zarar vermemişimdir. Şu anlık güzel.

Egzoz fanının RGB pini bozuk geldi değişimi olacak. Onun dışı şirin, güzel bir kasa. Açıldığında çok sesli oluyor, fan uğultusu oluyor. Kontrolcü kumandadan fanların hızını en düşüğe çekiyorum her start verdiğimde. Sessiz oluyor. Soğutması hakkında yorum yapmayayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı