ZoneAlarm Free

ZoneAlarm'a halen 'Kaspersky motorlu' diyorsunuz. @Murat5038 kaç kez 'olmadığını' söyledi.
O cahille uğraşmıyorum artık. Önceki konularda kendi kendini yalancı konumuna getirdi hala haberi yok. ZoneAlarm Free de zaten AV ile gelmiyor, eklediği özellik ile kurulabiliyor. Kurduğu da kendi AV yazılımı :) Kaspersky ile anlaşması sadece cloud verilerini alması ve Kaspersky motorunda tanımlanması. Bu da ücretli sürümde mevcut ancak hala yanlış bilgi verme peşinde. Modlar da işini düzgün yapmadığından hala buralarda dolaşıyor bu türler.

O cahille uğraşmıyorum artık. Önceki konularda kendi kendini yalancı konumuna getirdi hala haberi yok. ZoneAlarm Free de zaten AV ile gelmiyor, eklediği özellik ile kurulabiliyor. Kurduğu da kendi AV yazılımı :) Kaspersky ile anlaşması sadece cloud verilerini alması ve Kaspersky motorunda tanımlanması. Bu da ücretli sürümde mevcut ancak hala yanlış bilgi verme peşinde. Modlar da işini düzgün yapmadığından hala buralarda dolaşıyor bu türler.
ZoneAlarm AV ile geliyor, ayarlarda öyle bir seçenek göremedim ben son kurulumumda. En son ne zaman kurmuştunuz acaba?
1612437722238.png

At gözlüğünüzden önünüzü göremiyorsunuz, neden bahsediyorsunuz siz? Yalancı çıkarmışım. :D
:D Çok güldürüyorsunuz beni Murat Bey.
Murat adlı şahıs yanlış bilgi veriyor, sitesinden setupı indirdiğiniz zaman ZoneAlarm Free Antivirus with Firewall olarak geçeni içerisinde size öyle bir seçenek sunulmuyor, yanlış bilginizi düzelteyim.
Hocam, Murat Bey gerçekten bilgin bir kişi. Dedikleri de genellikle doğru çıkıyor.

Boş ver sen Murat'ı, sen ondan daha bilgilisin. :)

Biraz araştırma yap, aynı seviyeye gelirsin.

Hiçbir şey bilmeden konuşan biri gelene geçene cahil diyor. Bir cahil kelimesini öğrenmiş.

Keşke sizin gibi türleri de temizleseler de forumdan kurtulsak yahu. :D
Arda, bir şey diyeceğim de sen çok mu biliyorsun? :) Yanlış anlama sormak istiyorum sadece.

Bahsettiğin adam kadar bu kategoriye emek ver, forumun ilk günlerinde yöneticilik yap, konular aç ve insanlar yetiştir o zaman bu lafı söyle. Yanlış yapıyorsun, sadece bunu söylemek istiyorum.

ZoneAlarm AV ile geliyor, ayarlarda öyle bir seçenek göremedim ben son kurulumumda. En son ne zaman kurmuştunuz acaba?

Eki Görüntüle 865449

At gözlüğünüzden önünüzü göremiyorsunuz, neden bahsediyorsunuz siz? Yalancı çıkarmışım. :D
:D Çok güldürüyorsunuz beni Murat Bey.
Murat adlı şahıs yanlış bilgi veriyor, sitesinden setupı indirdiğiniz zaman ZoneAlarm Free Antivirus with Firewall olarak geçeni içerisinde size öyle bir seçenek sunulmuyor, yanlış bilginizi düzelteyim.

Boş ver sen Murat'ı, sen ondan daha bilgilisin. :)

Biraz araştırma yap, aynı seviyeye gelirsin.

Hiçbir şey bilmeden konuşan biri gelene geçene cahil diyor. Bir cahil kelimesini öğrenmiş.
Bakın Murat bey sizden daha önce kayıt olmuş ve senden daha bilgili bir üye. Ona saygı duyman gerek.

Arda, bir şey diyeceğim de sen çok mu biliyorsun? :) yanlış anlama sormak istiyorum sadece.

Bahsettiğin adam kadar bu kategoriye emek ver, forumun ilk günlerinde yöneticilik yap, konular aç ve insanlar yetiştir o zaman bu lafı söyle. Yanlış yapıyorsun, sadece bunu söylemek istiyorum.

@Arda KC yaptığın yanlış. Murat hocam bu foruma emeklerini verdi, insanları yetiştirdi.

Ve ayrıca bu lafımı da geri alıyorum. Mesaj silinebilir.

Muhattabım kendisi değil zaten biliyor öncesinde ne yazdığımı. Sadece yanlışlarına inanıp konuda gerçekten mi diyenlere cevabım.

Onun zaten kimseye saygısı yok, benim neden olsun?
Bu arada ZoneAlarm Kaspersky motorunu kullanıyor. Neden konunun adı değiştirildi acaba?

Bakın Murat bey sizden daha önce kayıt olmuş ve senden daha bilgili bir üye. Ona saygı duyman gerek.

Benden daha önce kayıt oldu diye benden bilgili diye bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı