Zonguldak'ta internet kafe açmak mantıklı mı?

PS kafe açın içine NBA, FIFA atın iki kişilik koltukları dizin mekan fullenir diye tahmin ediyorum. Bursa'da çok ünlü bir PS kafe var mesela ayarlamalı koltuklarla falan saati 60 liraya satıyorlar 2 kişi fifa'ya girince 30 30 bölüşüyorsunuz.

Hocam ne kadar ekonomi kötü alım gücü düşükde olsa eski internet kafe kültürü kalmadı bildiğim kadarıyla uzun zamandır gitmiyorum ama gidenlerden duyduğum kadarıyla çok kalabalık değilmiş eskisi gibi millet artık düşük bir sistem olsun benim olsun diyor evine alıyor bence 2020'den sonra pek mantıklı değil hele parçalar bu kadar pahılaşmışken.

Peki hem PC, hem PS kafe açsam nasıl olur? Atıyorum 30 masa pc yapacağıma, 20 pc, 10 ps yapsam? Çünkü kampüs yakınlarında bir ps kafe var ve full çekiyor. Onların da maksimum 10 masası var ya da yok, locaları yok. Ben ps tarafını loca tarzı yapsam nasıl olur?
Ayrıca o full çeken ps kafede bilardo tarzı şeyler de var, oyun salonu gibi bir yer. Ona rakip çıkmak da sıkıntı olabilir, yer edinmiş, ad edinmiş bilindik mekan. Bilemiyorum

Çok iyimser bile olmuş. Buna daha dükkanın yapılması, inşaatı eklenecek. 2 milyona bile yakın olur.

Çok iyimser bile olmuş. Buna daha dükkanın yapılması, inşaatı eklenecek. 2 milyona bile yakın olur.

Hazır ona uygun bir dükkan bulursa çok işine gelir ama 20 masanın sığabileceği + onun içinde yer kalacak bir dükkan bulmak zor maksimum 1.2m tutar gibi geliyor bana.

Hem PC, hem PS yasal değildi galiba ama emin değilim. İnternet kafe bence mantıklı değil çünkü ekran kartı falan çok pahalı zaten. Zaten yapmışsındır ama o üniversite caddesini bir gezerken beyin fırtınasını tam o anda yap, inanın ufku açılıyor tam olay yerindeyken.

Hazır ona uygun bir dükkan bulursa çok işine gelir ama 20 masanın sığabileceği + onun içinde yer kalacak bir dükkan bulmak zor maksimum 1.2m tutar gibi geliyor bana.
İnşaat maliyetleri çok arttı ne yazık ki inşaat için birkaç yüz bin lira yetmeyebilir. Bunu doğru düzgün projelendirip sıfırdan yapacağız deseler vallahi de billahi de batar. Bence çok doğru bir yatırım olmaz. Hazır buna uygun dükkanı bulmak da hiç kolay değil, geniş olması lazım bir kere.

Haklısınız hocam.

PlayStation 5 saatlik 50 TL burada (2 kişi için kişi başı 25 TL) FIFA 23-22-21 var pes var GTA 5 var gidiyoruz mis gibi oynuyoruz PC kafe tutmaz bence ya PS cafe açın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…