Merhaba, iyi sosyaller.
Zonguldak'ta sadece ve sadece 2 adet internet kafe var ve açıkçası pek iyi sistemlere sahip donanımlar değil. Valorant bile 60-90 FPS'i geçmiyor ve ekipmanlar da bir o kadar kötü.
Zonguldak'ta tek bir üniversite var ve oldukça fazla da öğrencisi var. Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinden biri olarak da kampüsün yakın çevresine internet kafe açmak gibi bir düşüncem var.
Gayet güzel donanımlara sahip, loş ışık aydınlatmaları, oyunculara hitap eden bir mekan istiyorum. Şimdilik aklımda minimum 20, maksimum 30 masa düşünüyorum çünkü böyle düşünmek bile kafadan bana 1 milyon liraya mâl oluyor.
Kafede tosttur, içeceklerdir, çok sevilen bazı çikolatalardır falan olacak ve 24 saatlik işletmeyi düşünüyorum.
Zonguldak'ta, kampüsün yakın çevresine (zonguldaklılar bilir, incivez tarafı düşünüyorum).
Şehirde iki adet yetersiz internet kafe varken böylesi bir kafe açmak ne derece mantıklı?
Ayrıca bilen birisi yapacağım tüm masrafları aşağı yukarı bu kadar harcarsın gibi bir mesajla detaylıca anlatabilirse sevinirim.