Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 739 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #1 Oyun çok eski ama benim böyle oyunlara ilgim çok olduğu için yükledim ama bu hatayı aldım. Sil yüklede yaptım ama hala böyle. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2020
Oyun çok eski ama benim böyle oyunlara ilgim çok olduğu için yükledim ama bu hatayı aldım. Sil yüklede yaptım ama hala böyle. Nasıl çözebilirim?
S schwinnerx Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 Scorpio92 dedi: Oyun çok eski ama benim böyle oyunlara ilgim çok olduğu için yükledim ama bu hatayı aldım. Sil yüklede yaptım ama hala böyle. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 587065 Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım. Sorunu çözdünüz mü? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Scorpio92 dedi: Oyun çok eski ama benim böyle oyunlara ilgim çok olduğu için yükledim ama bu hatayı aldım. Sil yüklede yaptım ama hala böyle. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 587065 Genişletmek için tıkla... Bende bulamadım. Sorunu çözdünüz mü?