burak_karaman Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 27 1 Eylül 2020 #1 Zoom uygulamasını açtığımda hesabıma girmeye çalıştığımda ortaya çıkan sorun. Bu sorunu nasıl çözülebileceğini bilenler varsa çok yardımcı olurlar.
Zoom uygulamasını açtığımda hesabıma girmeye çalıştığımda ortaya çıkan sorun. Bu sorunu nasıl çözülebileceğini bilenler varsa çok yardımcı olurlar.
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #2 Google ile giriş yapmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 1 Eylül 2020 #3 Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben öyle yapınca düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS burak_karaman Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 27 2 Eylül 2020 #4 Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Google ile giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Ama olmadı. 338990 dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben öyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir silme programımı kullandınız eğer öyle yaptıysanız bilemiyorum, ben denetim masasından kaldırdım ama sorun çözülmedi maalesef. Sorun çözüldü. Yeni kullanıcı açtım ve tekrardan Zoom'u kurdum ve hiçbir sıkıntı kalmadı. Artı 0 Eksi
Ömer faruk SÖNMEZ dedi: Google ile giriş yapmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim. Ama olmadı. 338990 dedi: Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben öyle yapınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir silme programımı kullandınız eğer öyle yaptıysanız bilemiyorum, ben denetim masasından kaldırdım ama sorun çözülmedi maalesef. Sorun çözüldü. Yeni kullanıcı açtım ve tekrardan Zoom'u kurdum ve hiçbir sıkıntı kalmadı.
M.Erdoğan Decapat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 16 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 24 Eylül 2020 #5 Merhaba, bu makale sanırım size yardımcı olabilir. How to Fix Zoom Error 1132 And Join Your Meeting - Technipages What do you do when Zoom stops working with error 1132 and you can't join meetings? You use this troubleshooting guide to fix it. www.technipages.com . Artı 0 Eksi
Merhaba, bu makale sanırım size yardımcı olabilir. How to Fix Zoom Error 1132 And Join Your Meeting - Technipages What do you do when Zoom stops working with error 1132 and you can't join meetings? You use this troubleshooting guide to fix it. www.technipages.com .