Zoom alternatifi uygulamalar

Hangouts mu kaldı? Kapananı yıllar oldu.
Gmail üzerinden erişime açık hala.
1.PNG

Şimdi kardeşim ne yapıyorsun bak dinle.
Şu kodu alıyorsun ssh ile bağlandığın bilgisayarda bir dosyaya yapıştırıyorsun:
Python:
import cv2
webcam = cv2.VideoCapture(0)
while True:
    successful_frame_read, frame = webcam.read()
    cv2.imshow('Kamera', frame)
    key=cv2.waitKey(1)
    if key==81 or key==113:
        break
Sonra gidiyorsun, any desk ile görüşeceğinin PC'sine AnyDesk bağlanıyorsun. Sonra programı açıyorsun sen onun WebCam'ini görüyorsun. Al işte %100 güvenlikli konuşma.
Tabii kalite istersen konuşulanı yazıya döken program da yazarım böylece konuşulanı da duymu- pardon okumuş olursun. Eğer hız istersen C ile de kodlarım sıkıntı yok(Çok üşendim ama).

(!) Şakadır, güvenlik istediğin için dalga geçme değildir. Keşke bizimkiler de zoom kullanmasa.

Son düzenleme:
Söylenenlerin hepsinde "meeting" yapabiliyorsun. Ben de telefon diyeyim. Operatör üzerinden aç, görüş.

EBA'ya ve öğretmenlere alternatif sunmak istiyorum. Böylesine açık barındıran bir uygulamanın kullanılması pek uygun değil. Link özelliği var mı Skype'ta? Ya da link özelliği? Varsa gerçekten kullanılabilir. Yoksa Discord'un ötesine pek geçemez.

EBA'ya alternatif sunamazsın. MEB Zoom'u kendince yedirmiş bir şey yapmış diye gördüm/duydum bu forumda. Onun kullanılması şart. Açık bulunduruyorsa söyle kapatsınlar. Diğerlerinin açığı yok değil, daha tespit edilememiş, o kadar.

Bene en iyisi Teams. O kadar kişi bir şeyler dedi. Kaç tanesine açıp baktın? Kaldı ki bilgisayarındaki yüklü diğer programlar çok mu masum da Zoom battı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı