3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 22 Mart 2021 #21 Xcylde dedi: Discord en iyisi başka yok fakat kimse kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Discord en iyisi ne alaka hocam? Böyle sesli kanallarında ders işleyemeyiz bence. Vavien. dedi: Diyorum da dinlemiyorsun ki. Millet teams kullanıyor ve halinden memnun. Başka şeyler kullananlar da var. Genişletmek için tıkla... Hah şunu de ya. Bu arada ters cevap vermene gerek yoktu hocam. Teşekkür ederim yine de.
Xcylde dedi: Discord en iyisi başka yok fakat kimse kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Discord en iyisi ne alaka hocam? Böyle sesli kanallarında ders işleyemeyiz bence. Vavien. dedi: Diyorum da dinlemiyorsun ki. Millet teams kullanıyor ve halinden memnun. Başka şeyler kullananlar da var. Genişletmek için tıkla... Hah şunu de ya. Bu arada ters cevap vermene gerek yoktu hocam. Teşekkür ederim yine de.
Beyo_61 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #22 309999 dedi: Selam arkadaşlar. Zoom alternatifi Zoom gibi veya daha iyi uygulamalar var mı? Varsa adları nelerdir? Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Google meet veya Discord.
309999 dedi: Selam arkadaşlar. Zoom alternatifi Zoom gibi veya daha iyi uygulamalar var mı? Varsa adları nelerdir? Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Google meet veya Discord.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Mart 2021 #23 Okullarda Zoom dışında başka bir şey kullanılma ihtimali zor. Bu durum öğretmenlerin elinde değil, kullansa kendine zarar gelebilir. Boşuna öğretmenleri darlamana gerek yok.
Okullarda Zoom dışında başka bir şey kullanılma ihtimali zor. Bu durum öğretmenlerin elinde değil, kullansa kendine zarar gelebilir. Boşuna öğretmenleri darlamana gerek yok.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 22 Mart 2021 #24 309999 dedi: Discord en iyisi ne alaka hocam? Böyle sesli kanallarında ders işleyemeyiz bence. Genişletmek için tıkla... Neden? Kendi sunucunuzu açın ve kamera ekran paylaşımı herşey var.
309999 dedi: Discord en iyisi ne alaka hocam? Böyle sesli kanallarında ders işleyemeyiz bence. Genişletmek için tıkla... Neden? Kendi sunucunuzu açın ve kamera ekran paylaşımı herşey var.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 22 Mart 2021 #25 Okul içinse Teams kesinlikle.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 22 Mart 2021 #26 cengover_ekin dedi: Boşuna öğretmenleri darlamana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Darladığımı kim dedi hocam? Demedim bile? Neden herkes ters cevap veriyor çıldıracağım ya .
cengover_ekin dedi: Boşuna öğretmenleri darlamana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Darladığımı kim dedi hocam? Demedim bile? Neden herkes ters cevap veriyor çıldıracağım ya .
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Mart 2021 #27 309999 dedi: Darladığımı kim dedi hocam? Demedim bile? Neden herkes ters cevap veriyor çıldıracağım ya . Genişletmek için tıkla... Ters cevap vermiyor kimse, sen çok alıngansın. Güzel güzel açıklıyor herkes durumu.
309999 dedi: Darladığımı kim dedi hocam? Demedim bile? Neden herkes ters cevap veriyor çıldıracağım ya . Genişletmek için tıkla... Ters cevap vermiyor kimse, sen çok alıngansın. Güzel güzel açıklıyor herkes durumu.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 22 Mart 2021 #28 cengover_ekin dedi: Ters cevap vermiyor kimse, sen çok alıngansın. Güzel güzel açıklıyor herkes durumu. Genişletmek için tıkla... Peki. Fakat yine de darladığımı nereden çıkardın hocam?
cengover_ekin dedi: Ters cevap vermiyor kimse, sen çok alıngansın. Güzel güzel açıklıyor herkes durumu. Genişletmek için tıkla... Peki. Fakat yine de darladığımı nereden çıkardın hocam?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Mart 2021 #29 309999 dedi: Peki. Fakat yine de darladığımı nereden çıkardın hocam? Genişletmek için tıkla... Ben çeşitli kişileri darlamıştm zamanında, senin de öyle yapacağını düşündüm nedense, şimdiden uyarayım dedim
309999 dedi: Peki. Fakat yine de darladığımı nereden çıkardın hocam? Genişletmek için tıkla... Ben çeşitli kişileri darlamıştm zamanında, senin de öyle yapacağını düşündüm nedense, şimdiden uyarayım dedim
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 22 Mart 2021 #30 cengover_ekin dedi: Ben çeşitli kişileri darlamıştm zamanında, senin de öyle yapacağını düşündüm nedense, şimdiden uyarayım dedim Genişletmek için tıkla... @cengover_ekin kusuruma bakma, yine stresliyim. Fakat yine de ben öyle bir şey yapacak biri değilim. Mesajlarına bakılırsa eminim ki sende değilsin Son düzenleme: 22 Mart 2021
cengover_ekin dedi: Ben çeşitli kişileri darlamıştm zamanında, senin de öyle yapacağını düşündüm nedense, şimdiden uyarayım dedim Genişletmek için tıkla... @cengover_ekin kusuruma bakma, yine stresliyim. Fakat yine de ben öyle bir şey yapacak biri değilim. Mesajlarına bakılırsa eminim ki sende değilsin