Zoom derste şarkı açmak suç mu?

Yapan kişilerden en az birinin adı sizin adınızla aynı mı?

Zaten uzaktan eğitim konusunda acemi olan öğretmenlerin işini böyle abuk subuk eylemlerle zorlaştıran kim varsa kınıyorum. Ayrıca uğraşırlarsa IP'yi de bulurlar. Tabi ceza ne olur onu bilemem.

Eğer EBA dersinden bahsediyorsanız zaten idare kendi kendine halledebilir bu durumu, ama anladığım kadarıyla saf Zoom görüşmesinde olmuş, yani id ve şifre verdiğin birine doğal olarak gel istediğini yap demiş oluyorsun. Hakaret vesaire bir durum yoksa ortada sırf müzik açtılar diye bir iş çıkmaz bundan.

Zaten uzaktan eğitim konusunda acemi olan öğretmenlerin işini böyle abuk subuk eylemlerle zorlaştıran kim varsa kınıyorum. Ayrıca uğraşırlarsa IP'yi de bulurlar. Tabi ceza ne olur onu bilemem.
Zoom ip yi paylaşıyor mu bir de kanıt yok ders de kaydedilmedi ve cidden bişey yapılmadı savcılığa verilecek deniyor falan ama göz korkutmak için gibi ipyi bulsalar bile kim olduğu bulunabilir mi ad adres falan?

Zoom IP'yi paylaşıyor mu bir de kanıt yok ders de kaydedilmedi ve cidden bir şey yapılmadı savcılığa verilecek deniyor falan ama göz korkutmak için gibi IP'yi bulsalar bile kim olduğu bulunabilir mi ad adres falan?

Şu saatten sonra korkunun ecele faydası yok. Yapmaman gereken şeyler yaptığın zaman sonuçlarına katlanmayı öğrenirsin.

Zoom ip yi paylaşıyor mu bir de kanıt yok ders de kaydedilmedi ve cidden bişey yapılmadı savcılığa verilecek deniyor falan ama göz korkutmak için gibi ipyi bulsalar bile kim olduğu bulunabilir mi ad adres

Şu saatten sonra korkunun ecele faydası yok. Yapmaman gereken şeyler yaptığın zaman sonuçlarına katlanmayı öğrenirsin.
İnsanlar hata yapabilir ve yaptığı şeyden pişman olabilir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…