Flüt çalan bile var ne şarkısı. Evet suç.
Teşekkür ederim evet anladım hatamı bir daha yapmam ve ben korkumdan modemin Ipsini değiştirdimİyice kirlenmiş yorumlar, bak kardeşim; şimdi sen bunu bir daha yapmaman gerektiğini anladın herhalde, başkaları ders yapmaya uğraşırken dersi sabote etmen hiç hoş bir şey değil.
Şimdi neler olabileceğini ben sana söyleyeyim, bu hocalar seni yok siber suçlar odur budur bir şeylere verseler de sonuç alamazlar, ben sağdan soldan bana sövenleri bildirdiğimde sonuç alamıyorum o yönden bir sorun yok. Sırf canlı konferansta müzik açtın diye yasal bir ceza almazsın, ama bunun rehavetine kapılıp devamını getirmeyeceğinizi düşünüyorum, insanların derslerini gasp etmeyin, komik olan bir şey değil.
Dediğin gibi yaptım çok teşekkürlerZoom'dan yapılan derste müzik çalmaları en ufak bir şey ifade etmez. Modeminizi sıfırlayın olur biter kimse IP'nizi bulmakla falan uğraşmaz. EBA'nın kendi programı üzerinden yaptıysanız sıkıntı.
Mümkünse bir daha yapmayın komik falan olmuyorsunuz. İnsanların derslerini bölmek komik değil çünkü.
Modemi sıfırladığında IP değişir, zoom senin o anlık giriş yaptığın IP'ni kaydetti ancak sen aynı hesapla yine Zoom'a giriş yaparsan yine bulunursun, bu yüzden saçma şeyler yapma diyoruz, yaptığın ciddi bir suç değil bu yüzden seni bulmaya uğraşmazlar ama dediğim gibi ciddi bir şey olsaydı bulurlardı tahminen, işin içine devlet girdiğinde şansın pek yok.
Eğer çok istiyorsan VPN ile de girebilirsin, modemini VPN ağından geçiren arkadaşlarım var, Anonimity Freak'lik bu yaptıkları ama onların içi böyle rahat ediyor ne yaparsın.
VPN yle girsem bile eski ipyi kaydettikleri için bir şey değişmez ama değil mi yani vpnyle girsem ilerideki girişlerim farklı olur sadece kusura bakma çok soru sordumModemi sıfırladığında IP değişir, zoom senin o anlık giriş yaptığın IP'ni kaydetti ancak sen aynı hesapla yine Zoom'a giriş yaparsan yine bulunursun, bu yüzden saçma şeyler yapma diyoruz, yaptığın ciddi bir suç değil bu yüzden seni bulmaya uğraşmazlar ama dediğim gibi ciddi bir şey olsaydı bulurlardı tahminen, işin içine devlet girdiğinde şansın pek yok.
Eğer çok istiyorsan VPN ile de girebilirsin, modemini VPN ağından geçiren arkadaşlarım var, Anonimity Freak'lik bu yaptıkları ama onların içi böyle rahat ediyor ne yaparsın.
Süper şakaAğır ceza mahkemesi bunu beğenmedi. Direkt muhteşem attı.![]()
![]()
Suç değil diye biliyorum... Eğer adam yaralayanla internet şakasını yapan adam aynı parmaklıklar ardındaysa bu hayatın çivisi çıkmış demektir...5 Veya 6 defa derse başka adla derse girilip şarkı açıp çıktılar ama küfür vs etmediler, bunu yapmaları suç mu ve IP adresleri bulunabilir mi?
Suç değil diye biliyorum... Eğer adam yaralayanla internet şakasını yapan adam aynı parmaklıklar ardındaysa bu hayatın çivisi çıkmış demektir...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.