Zoom Ekran Paylaşımı Bulanıklığı

Hayır. Örneğin senin imlecin hareket ederken kasıyor mu?
Şu adımları sırasıyla uygulayın.
Eki Görüntüle 712016 tıklayın.
Eki Görüntüle 712017 tıklayın.
Eki Görüntüle 712018
Buradaki çözünürlük sizin çözünürlükten büyükse bulanık olması normal. Hatta görüntü geç bile gelebilir.

Selam, bende bu ekran boş çıkıyor. Hiçbir değer çıkmıyor.
Selam, bende bu ekran boş çıkıyor. Hiçbir değer çıkmıyor.
Ders sırasında çıkıyormuş, yorumları okuyunca öğrendim. Benim asıl sorunum ekran paylaştığımda çocukların ekranı bulanık oluyor. Pdf, Word dosyası paylaşamıyorum. Okunmuyor. İnternetten bir site açıyorum o da bulanık biraz sonra düzeliyor. Viedeolar idare eder ama diğer dosyalr sıkntılı. İnternetimiz 16 Mbps. Kablolu bağlandım yine aynı oldu. Eşimin bilgisayarıyla denedim yine ekran bulanık oldu. İşin garibi eşim de ders veriyor ama o böyle bir sıkıntı yaşamıyor. Kızım da ders işliyor sıkıntı olmuyor. Anlayacağınız bildiğim her şeyi denedim. Nedenini de anlamadım ki bir çözüm bulamadım. Yardımınıza çok ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Ekran büyütünce bulanıklık gidiyor ayarlar görüntü büyüklüğünü %100 yapınca
Buradan öğrendiğim kadarıyla ekran çözünürlüğünü düşürdüm sonra zoomda ekran paylaşımında full screen yapınca görüntü bulanık ouyor. onu da değiştirdim. bu hafta sorun olmadı şimdilik bir sıkıntı yok. oldu sanki. Tekrar teşekkürler. Buradaki bilgi ve tecrübe paylaşımlarının çok faydası var.

Buradan öğrendiğim kadarıyla ekran çözünürlüğünü düşürdüm sonra Zoom'da ekran paylaşımında Full screen yapınca görüntü bulanık ouyor. Onu da değiştirdim. Bu hafta sorun olmadı şimdilik bir sıkıntı yok. Oldu sanki. Tekrar teşekkürler. Buradaki bilgi ve tecrübe paylaşımlarının çok faydası var.

Merhaba hocam aynı problem bende de var. Öğrenciler çok bulanık hiçbir şey okunamıyor diyorlar sürekli canım sıkılıyor çok. Birçok şey denedik bir çözüme kavuşturamadık. Burada bahsettiğinizden farklı bir adım uyguladınız mı?

Merhaba Hocam, aylarca ben de çok sıkıntı çektim, sizin gibi çok canım sıkıldı ama artık durum iyi. yapmanız gereken ekran çözünürlüğünü düşürmek ve ekran paylaşımında full screen yapmamak.

Buradan öğrendiğim kadarıyla ekran çözünürlüğünü düşürdüm sonra Zoom'da ekran paylaşımında Full screen yapınca görüntü bulanık ouyor. Onu da değiştirdim. Bu hafta sorun olmadı şimdilik bir sıkıntı yok. Oldu sanki. Tekrar teşekkürler. Buradaki bilgi ve tecrübe paylaşımlarının çok faydası var.

Nasıl ya? Bende düşmüyor çözünürlük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı