Zoom Programı Bilgisayarı Donduruyor

almibel

Kilopat
Yer
Kanada
Daha fazla  
Merhabalar, pandemi zamanı dersleri Zoom üzerinden yapıyoruz. Bilgisayarımda fazlasıyla oyun oynuyorum, gerektiği zamanlar 2 gün açık kalıyor vs. hiçbir sorun olmuyor. Her şeyi test ettim her şey çok normal. Zoom programına girince, ders esnasında 10-15 dakika geçtiği zaman tüm bilgisayarımı donduruyor. Bilgisayarı kasa tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. Ders esnasında arkada Spotify vs. açıksa onlar da donuyor, arkada şarkı çalarken şarkı da aynı kelimeler tekrar ediyor. Görev yöneticisi üzerinden hiçbir şeyi kapatamıyorum. Büyük bir sorun oluyor. Bilgisayarım kötü bir bilgisayar da değil, gerekirse özelliklerini atabilirim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zoom programını kullanır iken, arkaplanda hiçbir program açık olmasın. Bir de bu şekilde deneyin. Yine aynı sorun oluyor ise, sorun yazılımsal da olabilir donanımsal da olabilir.
Evet bende aynısını düşündüm bir de öyle deneyeceğim 2-3 dersliğine

Sisteminiz nedir?
Ona göre yorum yapalım.
Ryzen 5 3600X
RTX 2060

Bence sistemle bir alakası yok donanımsal veya yazılımsal olabilir neredeyse en kötü PC bile kaldırır zoommu
Donanımsal olsaydı bu olayı oyunlarda falan yapmaz mıydı? BF5 gibi oyunlarda sorun çıkmıyor çünkü.

İşlemciniz güçlü bir işlemci, sorun yüksek ihtimal yazılımsal.
Şimdi @Alikaplan801 arkadaşın dediği gibi deneyeceğim. Sonucu yazarım buraya
Edit: Arkada farklı bir program açmayınca donma sorunu olmadı.
Edit: Arkada farklı bir program açmayınca donma sorunu olmadı.

Edit : Donma sorunu tekrar etmişti, sorunun çift monitörden kaynaklı olduğunu düşünüp yan monitörü çıkardım ve tek monitör kullanmaya başladım, 5 gündür bir sorun ile karşılaşmadım. Yan monitörüm eski ve VGA girişli olduğu için ve bende HDMI dönüştürücü ile kullandığım için sorun çıkarıyormuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı