1Yeah1
Decapat
Daha fazla
Kamera devre dışı. Fn tuşu ile f(1,2,3,4,5,6,7) tuşlarından üzerinde kamera işareti olanı kombinasyonlar mısınız? Örnek(fn+f6)Eskiden de olmuştu fakat düzelmişti ama nasıl düzeldiğini bilmiyorum. Kameramı açamaya çalışırken bu hatayı veriyor.
Eskiden de olmuştu fakat düzelmişti ama nasıl düzeldiğini bilmiyorum. Kameramı açamaya çalışırken bu hatayı veriyor.
Kamera gizlilik ayarlarından izin verdiniz mi?
Sürücüsü güncel mi?
Başka bilgisayarda denediniz mi?
Kamera gizlilik ayarlarına izin verdim. Sürücünün güncel olduğunu nasıl öğrenebilirim? Çünkü PC neredeyse 4 yıldır çalışmıyordu. 1 sene önce yaptırmıştık. İşte canlı dersler başladığı zaman.
Kamerayı çıkarıp takın bende de arada oluyor.
Kamera gizlilik ayarlarına izin verdim. Sürücünün güncel olduğunu nasıl öğrenebilirim? Çünkü PC neredeyse 4 yıldır çalışmıyordu. 1 sene önce yaptırmıştık. İşte canlı dersler başladığı zaman.
Kameranın markasını biliyorsanız atabilir misiniz?
Üzgünüm laptop kullanıyorum. Ama laptop ta nasıl öğrenebileceğimi biliyorsanız bakarım.
Laptop modeli nedir?
Kamera devre dışı. FN tuşu ile F(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) tuşlarından üzerinde kamera işareti olanı kombinasyonlar mısınız? Örnek(FN+F6)
Laptop veya kamera modeli nedir?
Kamera tam takılmamış olabilir. Laptopsa temassızlık olmuş olabilir. Kamera driveri sorunlu olabilir. Kamera erişimi kapalı olabilir.
Rica ederim.@Arthur Burton Morgan hocam sizin önerinizi denedim. Galiba o yüzden oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.