Çözüldü Zoom'da kamera çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

351633

Kilopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
6.057
Makaleler
147
Çözümler
41
Zoom derste video açıyorum ama kamera gözükmüyor. Gizlilik izni açık, bilgisayar kamerayı göstermiyor. Açıyorum, videom gözükmüyor. Aygıt yöneticisinden driver güncellemesi yapmam lazım mı? Kameraya tıklıyorum, görüntü gitmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak sorum bu: Bilgisayar kamerayı görüyor mu? Evet ise Aygıt Yöneticisinden kamera gözüküyor mu? Eğer güncellemesi mevcut ise güncelleme yapmalısın. Bazı cihazlar ve aygıtlarda böyle sorunlar olabiliyor. Yeni sürümü çıkar, mecburen direk güncelleme yapıyorsun uyumluluk sorununun çözülmesi için gibi.
 
İlk olarak sorum bu: Bilgisayar kamerayı görüyor mu? Evet ise aygıt yöneticisinden kamera gözüküyor mu? Eğer güncellemesi mevcut ise güncelleme yapmalısın. Bazı cihazlar ve aygıtlarda böyle sorunlar olabiliyor. Yeni sürümü çıkar, mecburen direk güncelleme yapıyorsun uyumluluk sorununun çözülmesi için gibi.

Güncelledim gene aynı değişen yok gene kamera çıkıyor ama gri ekran üstünde çarpı var.
 
Buna ithafen dedim, gri ekranda kamera üstünde çarpı işareti varsa kamera tuşuna basmadığın içindir. Klavye üzerinden basmayı dene.

Basıyorum olmuyor driver güncelledim ekrandan tıklıyom olmuyor klavyeye basıyorum olmuyor.
Buna ithafen dedim, gri ekranda kamera üstünde çarpı işareti varsa kamera tuşuna basmadığın içindir. Klavye üzerinden basmayı dene.

Sürücü güncelledim şu anda yeni bir sürücü çıkmış manuel yaptım mecburen sağ ol şu anda sorunsuz.
 

Geri
Yukarı