zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 9 Haziran 2021 #21 Biri ceza almış. 16 yaşında. Para cezası. Dava hala devam ediyor. Söylüyoruz ama iş işten geçtiğinde bunlar oluyor gördüğünüz gibi.
Biri ceza almış. 16 yaşında. Para cezası. Dava hala devam ediyor. Söylüyoruz ama iş işten geçtiğinde bunlar oluyor gördüğünüz gibi.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2021 #22 Is That A SKYLINE dedi: YouTube kanalı bile vardı birinin. Kanalına video yüklüyordu... Genişletmek için tıkla... Discord serverları bile var (kanalın adı eragonn)
Is That A SKYLINE dedi: YouTube kanalı bile vardı birinin. Kanalına video yüklüyordu... Genişletmek için tıkla... Discord serverları bile var (kanalın adı eragonn)
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 9 Haziran 2021 #23 The Snow Patrol dedi: Discord serverları bile var (kanalın adı eragonn) Genişletmek için tıkla... Sohbet ve sesli kanallar da patlamış mısırlık hatta. İlginç olan ise eleştirdiğimizde ağır küfürler edip ban atmaları.
The Snow Patrol dedi: Discord serverları bile var (kanalın adı eragonn) Genişletmek için tıkla... Sohbet ve sesli kanallar da patlamış mısırlık hatta. İlginç olan ise eleştirdiğimizde ağır küfürler edip ban atmaları.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2021 #24 zlaex0 dedi: Sohbet ve sesli kanallar da patlamış mısırlık hatta. İlginç olan ise eleştirdiğimizde ağır küfürler edip ban atmaları. Genişletmek için tıkla... Discord serverlarının adı d*eda
zlaex0 dedi: Sohbet ve sesli kanallar da patlamış mısırlık hatta. İlginç olan ise eleştirdiğimizde ağır küfürler edip ban atmaları. Genişletmek için tıkla... Discord serverlarının adı d*eda
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 9 Haziran 2021 #25 Kendini komik zanneden ergenler işte.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 9 Haziran 2021 #26 zlaex0 dedi: Ülkenin en troll bölü müdür? Diğer öğrencilerin kullanıcı adlarıyla girip trolleyenler en tehlikeli türleri. Bu troller varken iyi öğrenciler çıkmasını veya eğitim sisteminin düzelmesini beklemeyin. Allah dersi trollenenlere kolaylık versin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam xQueroz du sanırım böyle bir kanal var Soundpad açıp trollüyorlar bir de bunu seri yapmış çocuk.
zlaex0 dedi: Ülkenin en troll bölü müdür? Diğer öğrencilerin kullanıcı adlarıyla girip trolleyenler en tehlikeli türleri. Bu troller varken iyi öğrenciler çıkmasını veya eğitim sisteminin düzelmesini beklemeyin. Allah dersi trollenenlere kolaylık versin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam xQueroz du sanırım böyle bir kanal var Soundpad açıp trollüyorlar bir de bunu seri yapmış çocuk.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #27 Allah'tan üniversitesitede böyle tipler yok. Uğraşılmaz böyle vasıfsız elemanlarla.
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 9 Haziran 2021 #28 EmirOzylds dedi: Evet hocam xqueroz du sanırım böyle bir kanal var Soundpad açıp trollüyorlar bir de bunu seri yapmış çocuk. Genişletmek için tıkla... Beş para etmez bir eleman. Garip bir kişilik doğrusu.
EmirOzylds dedi: Evet hocam xqueroz du sanırım böyle bir kanal var Soundpad açıp trollüyorlar bir de bunu seri yapmış çocuk. Genişletmek için tıkla... Beş para etmez bir eleman. Garip bir kişilik doğrusu.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 9 Haziran 2021 #29 JustNobody dedi: Allah'tan üniversitesitede böyle tipler yok. Uğraşılmaz böyle vasıfsız elemanlarla. Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz zaten belli ki yaşları küçük heyecan arıyorlar.
JustNobody dedi: Allah'tan üniversitesitede böyle tipler yok. Uğraşılmaz böyle vasıfsız elemanlarla. Genişletmek için tıkla... Hocam olmaz zaten belli ki yaşları küçük heyecan arıyorlar.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Haziran 2021 #30 zlaex0 dedi: Bu troller varken iyi öğrenciler çıkmasını veya eğitim sisteminin düzelmesini beklemeyin. Genişletmek için tıkla... "Eğitim sisteminin düzelmesini beklemeyin." bu ne alaka? Öğrenciler mi belirliyor sistemi?
zlaex0 dedi: Bu troller varken iyi öğrenciler çıkmasını veya eğitim sisteminin düzelmesini beklemeyin. Genişletmek için tıkla... "Eğitim sisteminin düzelmesini beklemeyin." bu ne alaka? Öğrenciler mi belirliyor sistemi?