BozKahraman Decapat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 RAM 8gb SSD veya HDD modeli 1000gb Ekran kartı gt820m Anakart - Selam Dark Souls, Celeste, Bloodborne bana göre basit oyunlar. Zor oyun önerecek babayiğit var mıdır?
Selam Dark Souls, Celeste, Bloodborne bana göre basit oyunlar. Zor oyun önerecek babayiğit var mıdır?
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.412 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #2 Brawlhalla'da yüksek elo biri ile oynarsan zorluğu beğnebilirsin.
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 872 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 BozKahraman dedi: Selam Dark Souls, Celeste, Bloodborne bana göre basit oyunlar. Zor oyun önerecek babayiğit var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sekiro?
BozKahraman dedi: Selam Dark Souls, Celeste, Bloodborne bana göre basit oyunlar. Zor oyun önerecek babayiğit var mıdır? Genişletmek için tıkla... Sekiro?
Zobordogordo Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 458 2 Ağustos 2023 #4 Ninja Giden master collection alıyorsun ve bu soruyu sorduğuna pişman olup kafayı yiyorsun. Okadar iddialıyım
Ninja Giden master collection alıyorsun ve bu soruyu sorduğuna pişman olup kafayı yiyorsun. Okadar iddialıyım
BozKahraman Decapat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Zobordogordo dedi: Ninja Giden master collection alıyorsun ve bu soruyu sorduğuna pişman olup kafayı yiyorsun. Okadar iddialıyım Genişletmek için tıkla... Ow hemen deneyeceğim dostum sağol Wag7r dedi: Sekiro? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım kaldırmıyor biraz daha düşük sistem isteyen bir oyun söylerseniz sevinirim munzay dedi: Brawlhalla'da yüksek elo biri ile oynarsan zorluğu beğnebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim Zobordogordo dedi: Ninja Giden master collection alıyorsun ve bu soruyu sorduğuna pişman olup kafayı yiyorsun. Okadar iddialıyım Genişletmek için tıkla... Oyuna biraz baktım oyunda karakter kastırma var mı acaba? Ve dövüş dark soulsa benzeyen bir oyun daha önerebilirseniz çok sevinirim. Son düzenleme: 3 Ağustos 2023
Zobordogordo dedi: Ninja Giden master collection alıyorsun ve bu soruyu sorduğuna pişman olup kafayı yiyorsun. Okadar iddialıyım Genişletmek için tıkla... Ow hemen deneyeceğim dostum sağol Wag7r dedi: Sekiro? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım kaldırmıyor biraz daha düşük sistem isteyen bir oyun söylerseniz sevinirim munzay dedi: Brawlhalla'da yüksek elo biri ile oynarsan zorluğu beğnebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim Zobordogordo dedi: Ninja Giden master collection alıyorsun ve bu soruyu sorduğuna pişman olup kafayı yiyorsun. Okadar iddialıyım Genişletmek için tıkla... Oyuna biraz baktım oyunda karakter kastırma var mı acaba? Ve dövüş dark soulsa benzeyen bir oyun daha önerebilirseniz çok sevinirim.
Zobordogordo Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 458 3 Ağustos 2023 #6 BozKahraman dedi: Ow hemen deneyeceğim dostum sağol Bilgisayarım kaldırmıyor biraz daha düşük sistem isteyen bir oyun söylerseniz sevinirim Teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim Oyuna biraz baktım oyunda karakter kastırma var mı acaba? Ve dövüş dark soulsa benzeyen bir oyun daha önerebilirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Var ama Souls oyunu olmadığı için zorluk seçeneği var kolayı seçerseniz o kadar zor değil ama en zor da çok. Esasında hack n slash oyunları. Başka zor olarak Cuphead oynamışsindir büyük ihtimal
BozKahraman dedi: Ow hemen deneyeceğim dostum sağol Bilgisayarım kaldırmıyor biraz daha düşük sistem isteyen bir oyun söylerseniz sevinirim Teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim Oyuna biraz baktım oyunda karakter kastırma var mı acaba? Ve dövüş dark soulsa benzeyen bir oyun daha önerebilirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Var ama Souls oyunu olmadığı için zorluk seçeneği var kolayı seçerseniz o kadar zor değil ama en zor da çok. Esasında hack n slash oyunları. Başka zor olarak Cuphead oynamışsindir büyük ihtimal
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.316 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 Dead Cells.
Zobordogordo Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 458 3 Ağustos 2023 #8 BozKahraman dedi: Ow hemen deneyeceğim dostum sağol Bilgisayarım kaldırmıyor biraz daha düşük sistem isteyen bir oyun söylerseniz sevinirim Teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim Oyuna biraz baktım oyunda karakter kastırma var mı acaba? Ve dövüş dark soulsa benzeyen bir oyun daha önerebilirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Souls a benzeyen yeni çıkan Remnant 2 ye bakabilirsin istersen lies of p gelince ona bakabilirsin.
BozKahraman dedi: Ow hemen deneyeceğim dostum sağol Bilgisayarım kaldırmıyor biraz daha düşük sistem isteyen bir oyun söylerseniz sevinirim Teşekkür ederim en kısa sürede deneyeceğim Oyuna biraz baktım oyunda karakter kastırma var mı acaba? Ve dövüş dark soulsa benzeyen bir oyun daha önerebilirseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Souls a benzeyen yeni çıkan Remnant 2 ye bakabilirsin istersen lies of p gelince ona bakabilirsin.