Zor sorularla nasıl baş edilir?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
3 yıldır mezuna kalıyorum (profilime bakarsanız 2023'ten kalma YKS konularını görebilirsiniz.) Fakat halen zor sorulara yeniliyorum. Matematik özelinde bakarsak kolay denemelerde 26'ya kadar falan çıkıyorum, zorlarda ise 15 anca. Diğer derslerde de durum benzer. Özellikle TYT fen. Bu durumu nasıl aşarım?

3 yıldır mezuna kalıyorum (profilime bakarsanız 2023'ten kalma YKS konularını görebilirsiniz.) Fakat halen zor sorulara yeniliyorum. Matematik özelinde bakarsak kolay denemelerde 26'ya kadar falan çıkıyorum, zorlarda ise 15 anca. Diğer derslerde de durum benzer. Özellikle TYT fen. Bu durumu nasıl aşarım?
Zor soruları yapamıyorum diye bırakmamalısınız kolay da dahil yanlışlarınızın hepsinin peşinden gitmelisiniz hepsinin çözümünü öğrenmelisiniz, gerekirse benzer soru çözmelisiniz.

Ah gardaşım o içerikten sonra o profil fotoğrafı. İçim çok fena oldu :(. Ben de 2024'te girdim ilk sonra 25 ardından simdiki hedef 26. umarım başarabiliriz dostum. Ben TYT'yi 85 90 95 100'ler arasına getirdim. Kolay sınav gelirse arada 110 olduğu bile oluyor o yüzden saldım artık TYT'yi sınava kadar sadece AYT basacağım. Senin sorunun ön yargı ve zaman güven bana bu yüzden "kolay" bile olsa sadece branş deneme çöz derslerden ve kendine bir özgüven sağla sonra zor sorulara yönel. Bunları yaparken süre tutmaya özen göster ve benim sana tavsiyem şu bunu bende yapıyorum: Özellikle TYT Fen derslerini ayrı ayrı bitir ayrı ayrı calış ve hallettiginden emin olunca hepsinden karışık testleri çözmeye o vakit başla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı