hocam şuan tatil bitmeden fen ve türkçeyi 18 nete çekin ondan sonrada geçen sene ben olasılık veride falan iyiydim yani hocalarınızdan öğrenin yada derste en çok işlediğiniz konuya full çalışın en çok soru çıkçak konulardan 2 3 soru kapın en azından
Evet hocam kesinlikle size katılıyorum. Matematikten en az 13 net yapması lazım. Kalanlar aşırı zor değil. Hatta bana kalsa matematikten 15 net yapmalı. Çünkü sizde söylemiştiniz. LGS farklı bir atmosfer ve türkçesi iyi olan bile kötü yapabiliyor. Yani matematiği iyileştirip Türkçe'den 18 değil 16-17 net yaparsa bile kendini garantiye alır.
Evet hocam kesinlikle size katılıyorum. Matematikten en az 13 net yapması lazım. Kalanlar aşırı zor değil. Hatta bana kalsa matematikten 15 net yapmalı. Çünkü sizde söylemiştiniz. LGS farklı bir atmosfer ve türkçesi iyi olan bile kötü yapabiliyor. Yani matematiği iyileştirip Türkçe'den 18 değil 16-17 net yaparsa bile kendini garantiye alır.
Hocam çalışıyorum ama yapamıyorum. Saçma sapan zor EBOB EKOK sorularını görünce direkt bırakmak istiyorum. Bir de bu sene sizin gibi kolay-orta-zor soracakları belli değil.
Hocam çalışıyorum ama yapamıyorum. Saçma sapan zor EBOB EKOK sorularını görünce direkt bırakmak istiyorum. Bir de bu sene sizin gibi kolay-orta-zor soracakları belli değil.
Evet, normalde daha yüksek hedefleri olan (17 net gibi) öğrencilerin her konuya çalışması gerekir. Sizin hedefiniz 10+ net olduğu için arkadaş çok doğru söylüyor.
Evet, normalde daha yüksek hedefleri olan (17 net gibi) öğrencilerin her konuya çalışması gerekir. Sizin hedefiniz 10+ net olduğu için arkadaş çok doğru söylüyor.
Evet hedefi 15 üzeri olsa hepsini öğrenmesi lazım fakat bazı konulardan 4 5 soru cıkabiliyor o konuları adı gibi bilirse ve basitleride kaparsa 12 net yapabilir
türkçen bir kaç dil bilgisiyle düzelir , araderslerde hiç bir zaman kayıp yapma , bu tür sınavlarda çok sıra bindiriyor. Onun dışında fen bilimleri kazanım olur onlara ağırlık ver. Matematik seni bozabilir sınav içerisinde ona odak çalış sakın türkçeye matematikten daha çok önem verme.