Zorbalardan nasıl kurtulunur?

Neden dövüyorlardı?

Eskiden yemeğimi almaya çalışıyordu bir tane çocuk benden bayağı büyük iriydi bende minyon yapılıydım sonra bigün geldi tam çantamı açıp çalarken yakaladım yumrukladım soyağacını öptüğüm arkadaşlarını çağırdı 4 kişi daldılar o günden beri dalıyorlar Allah'tan okul bitmişti.

Ortaokulda olan olaylar ile lisede olanlar arasında nasıl bir bağlantı kurmamızı bekliyorsun? Anlayamadım. Benim ile aynı durumdasın. Ben de 9'u evde geçirdim. Ama lise düşündüğün gibi bir yer değil orta okulda o tipler liseye geçemediği için, veya geçmek istemediği için lise daha düzgün bir yer. Lise de daha çok sınıflar arası kavga olur. O da fındık fıstık işte.
İyi bir lise değil tahminimce. LGS'den belli bir puan alıp liseye gelen birisinin durduk yere birine küfür edip sataşacağını sanmıyorum.
Söylemedim çünkü birine gelip hocam arkadaş yemeğimi çalıyor desem bu kimin umurunda olurdu? Hocalar yalnızca ders işliyor bizim okulda herkes birbirini dövüyordu.
Gidip hocana hocam yemeğimi çalıyor demeyeceksin tabii. Zorbalığa uğradığını anlattın mı dedim.

Arkadaşlar merhaba lise 2'ye geçtim ortaokulda sürekli ağzım yüzüm kan içinde kalana kadar dövüyorlardı korkudan okula gitmiyor oradan ailemden dayak yiyordum. Lisede de böyle sürekli sataşan küfür eden tipler var bana sataşmasını istemiyorum lütfen yanıtlarda dalga geçmeyin.

Not: Boyum oldukça uzundur ama kilom az olduğundan zayıfım.

Dövüş sporuna yazıl kendini geliştir.

Burası Technopat birader. Wild West'te yaşayan da var. @LordxVader.
Yüzünüz kanlar içinde kalıyor. Ama aileniz bunu fark etmiyor. Öyle mi?

Okul içinde olan bir olayı ailem nasıl bilebilir? Arkadaşlar bakın yardımcı olmak zorunda değilsiniz ama bunun için dalga geçmeye hakkınız yok gerçekten sizin için üzülüyorum umarım sosyal hayatınızdada böyle değilsinizdir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı