Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 7 Eylül 2021 #31 332579 dedi: Neden söylemiyorsunuz? Eğer durum söylediğiniz kadar ağırsa o çocuklar okuldan bile atılır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi işi kendim halletmem lazım okuldaki hocaların çoğu beni sevmiyor ayrıca yukarıdaki arkadaşında dediği gibi söylersem daha çok sataşırlar.
332579 dedi: Neden söylemiyorsunuz? Eğer durum söylediğiniz kadar ağırsa o çocuklar okuldan bile atılır. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi işi kendim halletmem lazım okuldaki hocaların çoğu beni sevmiyor ayrıca yukarıdaki arkadaşında dediği gibi söylersem daha çok sataşırlar.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #32 Joey BadaSSs dedi: Kan çıktığında lavaboya gidiyorumdur belki? Bunu hiç mi düşünmediniz? Genişletmek için tıkla... Ne yapıyorlar peki? Sürprizbozan: Zorbalar arasındaki konuşma: -kanka çok dövdük. Sal gidelim. Sürprizbozan: Dayaktan sonra konu sahibi: üff ağızım yüzüm kan oldu. Hiç kimsenin ruhu duymadan lavaboya gideyim. Sonra sihirli bir şekilde yüzüm ter temiz olsun.
Joey BadaSSs dedi: Kan çıktığında lavaboya gidiyorumdur belki? Bunu hiç mi düşünmediniz? Genişletmek için tıkla... Ne yapıyorlar peki? Sürprizbozan: Zorbalar arasındaki konuşma: -kanka çok dövdük. Sal gidelim. Sürprizbozan: Dayaktan sonra konu sahibi: üff ağızım yüzüm kan oldu. Hiç kimsenin ruhu duymadan lavaboya gideyim. Sonra sihirli bir şekilde yüzüm ter temiz olsun.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 7 Eylül 2021 #33 yaraliordek dedi: Burası Technopat birader. Wild West'te yaşayan da var. @Clint Westwood. Genişletmek için tıkla...
yaraliordek dedi: Burası Technopat birader. Wild West'te yaşayan da var. @Clint Westwood. Genişletmek için tıkla...
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.496 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Eylül 2021 #34 Başka bir temiz okula nakil aldırmanı dilerim. Bu kanı bozuklar her okulda varlar. Anası babası yazıklar ne yapsın onlarla uğraşıyorlar işte.
Başka bir temiz okula nakil aldırmanı dilerim. Bu kanı bozuklar her okulda varlar. Anası babası yazıklar ne yapsın onlarla uğraşıyorlar işte.
Anunswin Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.275 Çözümler 6 7 Eylül 2021 #35 Joey BadaSSs dedi: Aileme söyliyeceğim bakalım neler olacak sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ailenize durumu izah edip tabii uygun bir şekilde söylerseniz emin ki imkanları varsa girersiniz.
Joey BadaSSs dedi: Aileme söyliyeceğim bakalım neler olacak sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ailenize durumu izah edip tabii uygun bir şekilde söylerseniz emin ki imkanları varsa girersiniz.