For East Troop
Hectopat
Merhaba, yaklaşık 3 aydır falan Zoretanin (sivilce ilacı) kullanıyorum. Dudaklarım ilk günden beri kuruyor, Hametan sürüyorum fakat hiçbir işe yaramıyor. Artık soymaya, kanatmaya başladım. Nasıl önleyebilirim bu kurumayı?
Böbreğinde ki suyu muhtemelen emiyordur. Yani çok fazla su attığın için (ter ile işeme ile) bundan ötürü,derin zarar görüyor ve hasar alıyor.Merhaba, yaklaşık 3 aydır falan Zoretanin (sivilce ilacı) kullanıyorum. Dudaklarım ilk günden beri kuruyor, Hametan sürüyorum fakat hiçbir işe yaramıyor. Artık soymaya, kanatmaya başladım. Nasıl önleyebilirim bu kurumayı?
Bu etkisini hiç bilmiyordum hocam, ben hep krem vb. yollarla çözmeye çalışıyordum. Peki fazla su içmem ilacın işe yaramamasına yol açmaz mı? Sonuçta o emiyor, ben daha fazla yükleniyorum.Böbreğinde ki suyu muhtemelen emiyordur. Yani çok fazla su attığın için (ter ile işeme ile) bundan ötürü,derin zarar görüyor ve hasar alıyor.
Her gün (günlük) minimum 1.5 litre su,maximum 3 litre su için. Acele etmeden 24 saat içinde,gün bitmeden içebilirsiniz.
Susuzluktan deri kendini güncellemiyor diyeyim sizin anlayacağınız açıdan. Saygılar
Su her insanın böbreğini sağlıklı tutması için içmesi gereken bir limiti zorunluluktur.Bu etkisini hiç bilmiyordum hocam, ben hep krem vb. yollarla çözmeye çalışıyordum. Peki fazla su içmem ilacın işe yaramamasına yol açmaz mı? Sonuçta o emiyor, ben daha fazla yükleniyorum.
Ağzınıza sağlık hocam, teşekkür ederim. Dikkate alacagım.Su her insanın böbreğini sağlıklı tutması için içmesi gereken bir limiti zorunluluktur.
Böbrek yenilemezse kendini,susuz kalırsa bir çok hastalığa neden olacaktır.
Ve Allah korusun ki ; Böbrek hastalığının acısını kimse yaşamak istemez.
Fazla su değil,günlük 1.5 litre ve 3 litre insan vücudunun normal alması gerektiğidir. Türkiyede ki insanlar su içmiyor ve çoğu renkli işiyor.
Eğer bir çiş beyaz renk ise,böbreklerin yeterince ‘günlük olarak’ sağlıklı demektir.
Böbrek sudur. Su ise bir çok organ için yararlıdır. Üstüne üstelik nereden baksan deri ile iletişim halinde. Hemen geçmese de,zamanla en iyi hale getirmek için çabalayacaktır. Bana sorarsan bu kadar su almıyorsan eğer,gazlı içecekler yerine. Ayran,su ve günlük 1-2 adet (maximum sade soda tüket.) Ama su zorunluluktur.
Hayır bir zararı olmaz. Daha hızlı kana karışır gibi düşün.
Senin böbreklerinde yeni olan bir durum değildir bu,şimdi daha çok farketmişsindir ilaçtan sonraO kadar su içerken korkma. Ama su içmezsen,başına geleceklerden kork. Allah korusun
![]()
Rica ederim dostumAğzınıza sağlık hocam, teşekkür ederim. Dikkate alacagım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.