Zoretanin nasıldır?

Daha fazla  
Yüzümdeki sivilce ve akneler için doktor zoretanin ilacını yazdı ve yanında hametan krem yazdı. Burun kanaması için bir şey yazmadı eğer yaşarsam ne kullanmalıyım? Zoretanin kullananlar memnun oldu mu? Süreç zorlu geçiyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam burun kanaması yaşadınız mı süreciniz nasıl geçti neler yaşadınız bende bugün kullanmaya başlayacağım nelere dikkat etmem gerek?

Burun kanaması yaşamadım ki benim burnum kolay kanar. İlk birkaç gün sonra etkileri başlıyor. İlk dudakların kuruyor ve saçların hiç yağlanmıyor. Dudakların kurursa ya blistex med Plus al ya da Bioderma atoderm diye bir krem var ondan al. Abartılacak bir yan etkisi yok ilk 15 20 gün saçın kepeklenebilir ama o da geçiyor. Başka sorun varsa sor.

Sağol hocam teşekkür ederim şuanlık başka sorum yok ilerde olursa sorarım tekrardan teşekkürler inşallah benimde sorunsuz geçer bu süreç

Sağol hocam teşekkür ederim şuanlık başka sorum yok ilerde olursa sorarım tekrardan teşekkürler inşallah benimde sorunsuz geçer bu süreç
Hiç merak etme bu ilaç kesin çözüm. Benim spordan dolayı arka omuzlarımda baya baya vardı şuan %80 azaldı sayılır öyle bir yan etkisi de yok kullan kesinlikle.

Hiç merak etme bu ilaç kesin çözüm. Benim spordan dolayı arka omuzlarımda baya baya vardı şuan %80 azaldı sayılır öyle bir yan etkisi de yok kullan kesinlikle.
Ben de yazdırdım ancak daha kullanmadım evde öyle duruyor 1,2 gündür. Prospektüse baktığım zaman gözüm bir korkmadı değil . Doktora sorduğumda spor yapamazsın dedi. Yapan bir sürü kişi varmış. Sen devam ediyor musun? Ayrıca o cilt kurumasından sonra nasıl sakallarımızı keseceğiz ben hala oradayım .

Dostum şöyle söyleyeyim bana da sporu bıraktırdı ama haftaya başlayacağım artık hiçbir yan etkisi yok çünkü. Korkma sakın korkanın çocuğu olmaz iç geç biraz erkek ol. Sakala gelince sıkıntı olmuyo merak etme senin benim kadar gür sakalın da yoktur diye düşünüyorum için rahat olsun.

Kan değerlerinde bir bozulma oldu mu? Referans dışına çıktı mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…