Zoretanin nasıldır?

İlacın etkisi her insanda değişiyor ama erkek adam ilaçtan korkmaz yut gitsin süper etkisi var. Benim 2.ayım şu an. 30mg kullanıyorum dudaktaki kuruma çok değil orta. Hiç belli olmuyor hatta bende. Arada bir yüz kuruyor hemen bir nemlendirici sür 1dknı almaz gün boyu bir daha da soyulmaz. Burnumda hiç kanamadı ama ilaç deri soyduğu için burnumun içindeki deri soyuldu ellemiyorum iyileşir kendi kendine. Psikolojik etki falan hikaye, bence bir etkisi olmaz. Ruhsal ve bedensel olarak Sağlıklı olduğunu düşünen tüm kullansın.

İlacın etkisi her insanda değişiyor ama erkek adam ilaçtan korkmaz yut gitsin süper etkisi var. Benim 2.ayım şu an. 30mg kullanıyorum dudaktaki kuruma çok değil orta. Hiç belli olmuyor hatta bende. Arada bir yüz kuruyor hemen bir nemlendirici sür 1dknı almaz gün boyu bir daha da soyulmaz. Burnumda hiç kanamadı ama ilaç deri soyduğu için burnumun içindeki deri soyuldu ellemiyorum iyileşir kendi kendine. Psikolojik etki falan hikaye, bence bir etkisi olmaz. Ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı olduğunu düşünen tüm kullansın.

Benim alanin aminotransferaz (alt) yüksek çıkmış sınır 50 benimki 54 çıktı bakalım doktor ne diyecek.

İlacın etkisi her insanda değişiyor ama erkek adam ilaçtan korkmaz yut gitsin süper etkisi var. Benim 2.ayım şu an. 30mg kullanıyorum dudaktaki kuruma çok değil orta. Hiç belli olmuyor hatta bende. Arada bir yüz kuruyor hemen bir nemlendirici sür 1dknı almaz gün boyu bir daha da soyulmaz. Burnumda hiç kanamadı ama ilaç deri soyduğu için burnumun içindeki deri soyuldu ellemiyorum iyileşir kendi kendine. Psikolojik etki falan hikaye, bence bir etkisi olmaz. Ruhsal ve bedensel olarak Sağlıklı olduğunu düşünen tüm kullansın.
Kesinlikle katılıyorum ilacın yan etkileri fazla büyütüyorlar. Kan değerleri kötü çıkarsa zaten doktor kolay kolay vermez ilacı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı