Neden korkuyorsun onu çözemedim. Doktor her ay kan tahlili yapıyor ve kötü hissetiğini vs. söylersen mg düşürüyor. Bizzat 4.5 ay kullanan biriyim ki halada kullanıyorum. 4 ay zarfında sadece dudaklarım ve ellerimin üstü kurudu o kadar onlar içinde zaten krem veriliyor.
2 gün kullanıp bırakmıştım. şimdi tekrar tahlil gerektirmeden dümdüz başlasam 20 mg sorun olmaz herhalde. testim gayet iyidi. ben biraz takıntılıyım kanka ondan bıraktım
2 gün kullanıp bırakmıştım. şimdi tekrar tahlil gerektirmeden dümdüz başlasam 20 mg sorun olmaz herhalde. testim gayet iyidi. ben biraz takıntılıyım kanka ondan bıraktım
2 gün kullanıp bırakmıştım. Şimdi tekrar tahlil gerektirmeden dümdüz başlasam 20 mg sorun olmaz herhalde. Testim gayet iyiydi. Ben biraz takıntılıyım kanka ondan bıraktım
Yapmadı sen ne zaman başladın kullanmaya bilmiyorum ama bu kadar takıntılı olma kafaya takarsan sorunun varmış gibi olur olmayacak bir şeyi oldurursun kafaya takma bazılarında bel sırt ağrısı yapıp 2 3 güne geçiyormuş çok ağır bir şey olmadıkça endişe etme geçer o baş ağrısı belki ilaçtan değildir.
Normal o panik yapma benim hiç kanama olmadı kişiden kişiye göre değişiyor dudaklara full krem sür burnuna da sürebilirsin ezcaneye git anlat nemlendirici verir.
Normal o panik yapma benim hiç kanama olmadı kişiden kişiye göre değişiyor dudaklara full krem sür burnuna da sürebilirsin ezcaneye git anlat nemlendirici verir.