Zoretanin nasıldır?

2 gün kullanıp bırakmıştım. şimdi tekrar tahlil gerektirmeden dümdüz başlasam 20 mg sorun olmaz herhalde. testim gayet iyidi. ben biraz takıntılıyım kanka ondan bıraktım

2 gün kullanıp bırakmıştım. şimdi tekrar tahlil gerektirmeden dümdüz başlasam 20 mg sorun olmaz herhalde. testim gayet iyidi. ben biraz takıntılıyım kanka ondan bıraktım
başladım tekrar hayırlısıyla

baş ağrısı yaptı mı sizde ilaç? alın tarafında

Son düzenleme:

Yapmadı sen ne zaman başladın kullanmaya bilmiyorum ama bu kadar takıntılı olma kafaya takarsan sorunun varmış gibi olur olmayacak bir şeyi oldurursun kafaya takma bazılarında bel sırt ağrısı yapıp 2 3 güne geçiyormuş çok ağır bir şey olmadıkça endişe etme geçer o baş ağrısı belki ilaçtan değildir.

Dostum ilaç yan etkili bir ilaç fakat böyle çok takarsan içme daha iyi.

Normal o

11. hapı içtim bugün. Dudakta kuruluk haricinde bugün burnum kanadı.

Normal o panik yapma benim hiç kanama olmadı kişiden kişiye göre değişiyor dudaklara full krem sür burnuna da sürebilirsin ezcaneye git anlat nemlendirici verir.

Normal o

Normal o panik yapma benim hiç kanama olmadı kişiden kişiye göre değişiyor dudaklara full krem sür burnuna da sürebilirsin ezcaneye git anlat nemlendirici verir.
kuruduğundan kanıyo ya biliyorum. Ağrı sızı bişi yok bakalım nasıl geçiricez bu yazı

Güneş kremini sakın ihmal etme güneşe çok çıkma ben full evde olduğum için kullanıyorum normalde yazın önerilmiyor bu ilaç.
ben de evdeyim genelde o yüzden çok kullanmadım şuana kadar. çıktığımda kesin kullanıoyurm ama

Güneş kremini sakın ihmal etme güneşe çok çıkma ben full evde olduğum için kullanıyorum normalde yazın önerilmiyor bu ilaç.
hocam senin kaçıncı günün oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…