Zoretanin nasıldır?

İnsan en az 3 litre içmesi gerek diye bi kavram yok. O insanın kütlesine bağlı bir şeydir arkadaş 90 kg üstüyse 3 litre içebilir fazlasına gerek yok. Su ihtiyacı kütleye bağlıdır ve bepantholun dudak kremini gece yatmadan önce sürse yetelidir. İlacı 5.5 aydır kullanıyorum 40 mg olarak bunları bana öğretmen biraz saçma geldi açıkçası.

hocam dudak kuruluğunun etkisi gittikçe artıyor mu yoksa ilk ayın sonunda yaşadığınız kurulukla şuanki kuruluk seviyesi aynı mı?
Mg artarsa kurulukta artıyor dostum. Tavsiyem eczaneye gidip bepanthol marka dudak kremi alman biraz pahalı ama epey götürür.

Zaten bu ilacı kullandığı için 3 litre dedim ilaç kuruttuğu için gereken su miktarı'da artıyor kullanmasaydı demezdim hadi 3 litre olmasın 2 litre olsun evet kiloya bağlı olur haklısın ilacı ne kadar ay kullanırsan kullan demek ki yanlış biliyorsun renkli işiyorsa sıkıntıdır işemiyorsa sıkıntı değildir araştırmanı öğrenirim sadece nemlendirici yetmiyor sadede dudak kurumuyor vücut kuruyor cilt için suyun önemini araştır.

Vücudun çoğu yeri kuruyor fakat her yerine nemlendirici süremezsin, hergün 2-3 litre su içimi zordur. Genelde bu ilaç elleri ve dudağı çok kurutur o yüzden 1 litre su ile nemlendiri dudak ve el kremi yeterlidir. Araştırmanı öneririm

Burnumdaki siyah komedonlar çok belirginleşti. sıkıp sıyırsam gelcek gibi sizde de oldu mu bu? gün 22 (toplam içilen 24)

Burnumdaki siyah komedonlar çok belirginleşti. Sıkıp sıyırsam gelecek gibi sizde de oldu mu bu? Gün 22 (toplam içilen 24)

Benim burnum siyah nokta doluydu ilaç komple iyileştirdi hiç siyah noktalarım kalmadı asla sıkma iz kalır veya daha kötü olur elinle dikkatli şekilde hafif çıkarmaya çalışabilirsin ya da yüz temizleyici jel varsa onunla yıka hafif olacak ama peeling veya soyucu olanlardan değil.

24. hapımı içtim bugün yarın randevum var muhtemelen 40 mg'a çıkaracak

doktor, yaza denk geldiğinden tedavim 20 mg'la devam edeceğimi söyledi.

Son düzenleme:
24. hapımı içtim bugün yarın randevum var muhtemelen 40 Mg'a çıkaracak.
Eki Görüntüle 2504406

Doktor, yaza denk geldiğinden tedavim 20 Mg'la devam edeceğimi söyledi.

Güzel demek ki korkulacak bir şey yokmuş bende ayın 10'unda görüneceğim doktora büyük ihtimalle devam ederim ben 4 ay kullanıp bırakmayı düşünüyorum 2 ay daha kullanacağım tabii doktor uygun görürse.

prospektüs, ekşi vs bakınca insan ister istemez bi tedirgin oluyor ama abartılıyormuş gerçekten. Dudak kuruluğu harici hiçbişi yok. Burun kanamam da geçti.

prospektüs, ekşi vs bakınca insan ister istemez bi tedirgin oluyor ama abartılıyormuş gerçekten. Dudak kuruluğu harici hiçbişi yok. Burun kanamam da geçti.
Hocam sizde olmamış olması başkalarında olmayacağı anlamına gelmiyor. Boşuna semptomları prospektüse yazmıyorlar. Bu ilaç doktor kontrolünde kullanılmalı ve kişisel kan değerlerine göre hareket edilmeli.
Bak arkadaşın değerleri böyle çıktı korkulacak bir şey yokmuş, 6 ay kullanayım kontrole gitmeyeyim, ağır spor yapayım diyip sonunda karaciğerinden olabilir.
Önemli olan kişisel olarak doktor gözetiminde kullanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…