Duez Decapat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 32 29 Nisan 2022 #1 Selam, yaklaşık 1 hafta önce laptopuma Zorin OS 16 yükledim. Fakat yükleme işleminden sonra Wi-Fi'ya bağlanamıyorum. Wi-Fi ayarlarına girince laptopum Wi-Fi'sini görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
Selam, yaklaşık 1 hafta önce laptopuma Zorin OS 16 yükledim. Fakat yükleme işleminden sonra Wi-Fi'ya bağlanamıyorum. Wi-Fi ayarlarına girince laptopum Wi-Fi'sini görmüyor.
O OzgunP Megapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.931 Makaleler 6 Çözümler 274 29 Nisan 2022 #2 Aşağıdaki komutları uçbirimde çalıştırıp, bunların üreteceği çıktıları foruma yapıştırın. Çıktıları ekran görüntüsü olarak paylaşmayın. Kod:Panoya kopyala lspci -nnk | grep -iA3 net lsub -tv rfkill list iwconfig Artı 0 Eksi
Aşağıdaki komutları uçbirimde çalıştırıp, bunların üreteceği çıktıları foruma yapıştırın. Çıktıları ekran görüntüsü olarak paylaşmayın. Kod:Panoya kopyala lspci -nnk | grep -iA3 net lsub -tv rfkill list iwconfig