ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Çözünürlük 640x480 de kaldı düzelmiyorda değiştirmede yok sadece bu seçenek var.
ayzkzy1221 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #2 Ekran kartı driveri kurmayı dene.
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 ayzkzy1221 dedi: Ekran kartı driveri kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl? NVIDIA'nın sitesinden Linux driver indirme yapıyorumda çok yavaş iniyor.
ayzkzy1221 dedi: Ekran kartı driveri kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl? NVIDIA'nın sitesinden Linux driver indirme yapıyorumda çok yavaş iniyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 4 Temmuz 2025 #4 Farklı dağıtımlarda da aynı sorun var mı?
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.392 Çözümler 8 4 Temmuz 2025 #5 terminale Kod:Panoya kopyala xrandr yazıp monitörün çözünürlük modlarını görebilirsin daha sonra Kod:Panoya kopyala xrandr -s [ÇÖZÜNÜRLÜK] komutu ile istediğin çözünürlüğe getirebilirsin.. kalıcı çözüm değil daha sonra ayarlara ve driverlara bakıp ayarlamaya çalışman lazım
terminale Kod:Panoya kopyala xrandr yazıp monitörün çözünürlük modlarını görebilirsin daha sonra Kod:Panoya kopyala xrandr -s [ÇÖZÜNÜRLÜK] komutu ile istediğin çözünürlüğe getirebilirsin.. kalıcı çözüm değil daha sonra ayarlara ve driverlara bakıp ayarlamaya çalışman lazım
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #6 Lime_a dedi: Terminale Kod:Panoya kopyala xrandr yazıp monitörün çözünürlük modlarını görebilirsin daha sonra Kod:Panoya kopyala xrandr -s [ÇÖZÜNÜRLÜK] komutu ile istediğin çözünürlüğe getirebilirsin. Kalıcı çözüm değil daha sonra ayarlara ve driverlara bakıp ayarlamaya çalışman lazım. Genişletmek için tıkla... İşte windowsda kullandığım çözünürlük gözükmüyor. Sakuya Izayoi dedi: Farklı dağıtımlarda da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Bunu indiriyorum indirsem sorun çözülür mü? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2025-07-04 15-00-50.png 61,9 KB · Görüntüleme: 28
Lime_a dedi: Terminale Kod:Panoya kopyala xrandr yazıp monitörün çözünürlük modlarını görebilirsin daha sonra Kod:Panoya kopyala xrandr -s [ÇÖZÜNÜRLÜK] komutu ile istediğin çözünürlüğe getirebilirsin. Kalıcı çözüm değil daha sonra ayarlara ve driverlara bakıp ayarlamaya çalışman lazım. Genişletmek için tıkla... İşte windowsda kullandığım çözünürlük gözükmüyor. Sakuya Izayoi dedi: Farklı dağıtımlarda da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Bunu indiriyorum indirsem sorun çözülür mü?
Lime_a Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.392 Çözümler 8 4 Temmuz 2025 #7 Rehber: Linux'ta özel çözünürlük oluşturma konu işini görebilir.
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #8 Lime_a dedi: Rehber: Linux'ta özel çözünürlük oluşturma konu işini görebilir. Genişletmek için tıkla... 640x480 dışında çözünürlük gözükmüyor.
Lime_a dedi: Rehber: Linux'ta özel çözünürlük oluşturma konu işini görebilir. Genişletmek için tıkla... 640x480 dışında çözünürlük gözükmüyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 4 Temmuz 2025 #9 ErayCR dedi: İşte windowsda kullandığım çözünürlük gözükmüyor. Denemedim. Bunu indiriyorum indirsem sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız Nvidia ise mümkün.
ErayCR dedi: İşte windowsda kullandığım çözünürlük gözükmüyor. Denemedim. Bunu indiriyorum indirsem sorun çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız Nvidia ise mümkün.