Zorin OS isletim sistemi oyunlarda kasiyor

Hocam dun oyunlar fazla kasiyordu arkadasim bir uygulama indirdi terminalden indirme bitti bilgisayari kapaptim bugün bilgisayari acip oyuna girdim sorun cozuldu anlamadimki :D

Bölümünü bilmiyorum ama Linux kullanıyorsan oyunları bırakırsın bir süre sonra. Muhtemelen yenisindir Linux'da. Bir süre sonra sıkıcı geliyor. Siber güvenlik daha eğlenceli gelmeye başlayınca fark ediyorsun herşeyi..

Bölümünü bilmiyorum ama Linux kullanıyorsan oyunları bırakırsın bir süre sonra. Muhtemelen yenisindir Linux'da. Bir süre sonra sıkıcı geliyor. Siber güvenlik daha eğlenceli gelmeye başlayınca fark ediyorsun herşeyi..
evet linuxta yeniyim ama bilgisayar muhendisligi okuyorum

Son düzenleme:
Linux'u ne zamandandir kullaniyorsun bana yardim edebilir misin? Discord veya baska bir yerden sohbet edebilir miyiz?

Mesela benim bilgisayarimin kendi programi vardi ama libuxta onlara erisemiyorum.

Linux'u 6 yıl civarı süredir kullanıyorum. Programı Wine bottles gibi uyumluluk aracında çalıştır veya alternatifini bul.

Linux'u ne zamandandir kullaniyorsun bana yardim edebilir misin? Discord veya baska bir yerden sohbet edebilir miyiz?

Mesela benim bilgisayarimin kendi programi vardi ama libuxta onlara erisemiyorum.

Sorunun tam çözüldüyse konuyu çözüldü olarak işaretle lütfen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı