Zorin OS Kurulu PC'de Linux Mint USB'si Hazırlama

K Emre

Megapat
Merhaba. Zorin OS kurdum ama anlamsız RAM tüketimi var. Bende Linux Mint kurmak istiyorum nixwriter ile Linux Mint ISO'sunu yazdım fakat USB takınca boot menu açılmıyor. USB'de sorun yok. USB'yi çıkarıp PC'yi başlatabiliyorum Zorin OS içinde de USB görüyor. Hangi programla yazabilirim PC'de Windows yüklü değil?

Ventoy açtım USB seçili kur dedim kuruldu. Şimdi de Linux Mint ile Windows 10 ISO'sunu direkt atıyorum. Doğru değil mi başka bir işlem yapmam gerekmiyor?
ISO'ları USB'ye attıktan sonra normal bir şekilde PC'yi kapatıp Boot Menu'den USB'yi seçip boot edeceksiniz.

Aynı bu ekranda kalıyor. ZorinOS'la ilgili bir sorun olabilir mi diski sıfırlasam düzelir mi?

Dosya Ekleri

• 20220506_224939.jpg
    20220506_224939.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 31
Bu ekranda iken ESC tuşuna basmayı denediniz mi?
Hocam 4 5 saattir deniyorum logoyu gördüğümde boot menuyu açmak için ESC'ye basıyorum sürekli ekran burada kalıyor. USB çıkarıp PC'yi kapatıp açınca boot menuyu BIOS'u açabiliyorum. Boot menuyu açıyorum USB'yi takıyor boot menude donuyor.

Hocam 4 5 saattir deniyorum logoyu gördüğümde boot menuyu açmak için ESC'ye basıyorum sürekli ekran burada kalıyor. USB çıkarıp PC'yi kapatıp açınca boot menuyu BIOS'u açabiliyorum. Boot menuyu açıyorum USB'yi takıyor boot menude donuyor.
Başka bir USB port denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı