Merhaba bilgisayarım GTX 1050 ekran kartını kullanıyor ve hakkında kısmında Grafik'in yanında da Intel Graphics yazıyordu bende acaba bilgisayarım grafik sürücüsünü Intel olarak mı kullanıyor diye düşündüm internette biraz araştırdım ve Çözüldü: Linux Mint'te GPU Sürücüsünün Yüklendiği Nasıl Anlaşılır?
Bu konudaki
Kodunu gördüm bende sorgulamadan direk terminale yapıştırdım hata verdi tam olarak hatayı hatırlamıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve internet gitti Wi-Fi gözükmedi bilgisayar asıl şimdi ekran kartını kullanmıyormuş gibi FPS'i düştü ve hakkında kısmında artık grafiğin yanında LLVMpipe gözüküyor. Aynı komutun remove versiyonunu yaptım yeniden başlattım ama çözülmedi çok büyük bir sorun içerindeyim
Merhaba bilgisayarım GTX 1050 ekran kartını kullanıyor ve hakkında kısmında Grafik'in yanında da Intel Graphics yazıyordu bende acaba bilgisayarım grafik sürücüsünü Intel olarak mı kullanıyor diye düşündüm internette biraz araştırdım ve Çözüldü: Linux Mint'te GPU Sürücüsünün Yüklendiği Nasıl Anlaşılır?
Bu konudaki
Kodunu gördüm bende sorgulamadan direk terminale yapıştırdım hata verdi tam olarak hatayı hatırlamıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve internet gitti Wi-Fi gözükmedi bilgisayar asıl şimdi ekran kartını kullanmıyormuş gibi FPS'i düştü ve hakkında kısmında artık grafiğin yanında LLVMpipe gözüküyor. Aynı komutun remove versiyonunu yaptım yeniden başlattım ama çözülmedi çok büyük bir sorun içerindeyim
Anlattığından hiçbir şey anlaşılmıyor...
Anladığım kadarıyla dxdiag Ekran sekmesinde ekran kartınızı Intel Graphics olarak gördünüz. Bu sorun yanlış driver veya yüklenmemiş olan driverdan dolayı yaşanır. Driver güncelleyip tekrar kontrol edin.
Bu konudaki.
Kodunu gördüm bende sorgulamadan direk terminale yapıştırdım hata verdi tam olarak hatayı hatırlamıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve internet gitti Wi-Fi gözükmedi bilgisayar asıl şimdi ekran kartını kullanmıyormuş gibi FPS'i düştü ve hakkında kısmında artık grafiğin yanında LLVMpipe gözüküyor. Aynı komutun remove versiyonunu yaptım yeniden başlattım ama çözülmedi çok büyük bir sorun içerindeyim.
Anlattığından hiçbir şey anlaşılmıyor...
Anladığım kadarıyla dxdiag Ekran sekmesinde ekran kartınızı Intel Graphics olarak gördünüz. Bu sorun yanlış driver veya yüklenmemiş olan driverdan dolayı yaşanır. Driver güncelleyip tekrar kontrol edin.
Bu konudaki
Bilgisayarımda normalde GTX 1050 ekran kartı var. Bilgisayarda öylesine gezinirken ayarlar kısmından hakkındaya tıkladığımda grafik sürücüsünün Intel Graphics olduğunu gördüm. Bende acaba bilgisayarım yanlış sürücüyümü kullanıyor normalde NVIDIA sürücüsü kullanması gerekmezmi diye düşündüm. Bunu biraz araştıdım ve Çözüldü: Linux Mint'te GPU Sürücüsünün Yüklendiği Nasıl Anlaşılır? bu konuyu buldum buradaki adam
Kodunun girildiğinde hangi ekran kartının sürücüsünü yüklediğini söylüyordu ama yüksek ihtimalle bu driver benim GTX 1050 ekran kartım ile uyumlu oldmadığından hata verdi ve driver kurulumunda hata verdi ve bilgisayarın FPS'i düştü internete giremez oldum Wi-Fi gözülmüyordu. İnternete giremediğimden dolayı da komudu tekrar yazıp hataya bakamıyorum. Terminal loglarına bakabileceğim bir yer varsa ve söyler iseniz bakabilirim
Ayrıca eğer cevap gelmez ise bilgisayarı formatlamayı göze alabilirim önemli bir veri yok zaten
bilgisayarı formatlayabileceğimi söylemiştim ama şimdi farkettimki internet olmadığı için iso dosyasıda indiremiyorum lütfen yardım edin