Merhaba. MangoHud ve goverlay yükledim. Steam başlatma seçeneklerine MangoHud %command% yazınca oyun açılmıyor, MangoHud = 1 yazınca da oyun açılıyor fakat MangoHud çalışmıyor.
Tahmin ettiğim gibi. Hocam sorunun sebebi Steam, Linux veya Mangohud değil. Zamanında CS2 için aynı hatayı geri bildirim yapmıştım Mangohud geliştiricilerine. "Mangohud hatası değil. Bahsettiğin oyun başlatma komutu eklemeyi desteklemiyor." diyerek reddetmişlerdi.
Tahmin ettiğim gibi. Hocam sorunun sebebi Steam, Linux veya Mangohud değil. Zamanında CS2 için aynı hatayı geri bildirim yapmıştım Mangohud geliştiricilerine. "Mangohud hatası değil. Bahsettiğin oyun başlatma komutu eklemeyi desteklemiyor." diyerek reddetmişlerdi.
Anladım teşekkür ederim peki hangi oyunları desteklediğini öğrenebileceğimiz bir yol var mıdır?
Bu arada bana bu aralar çok fazla yardımınız dokundu hocam çok teşekkür ederim.
Hikayeli oyunların çoğunda çalışır. Ben çok oyun oynayan birisi değilim ancak Genshin Impact, Deliver Us Mars, Combat Master, Sekiro, GTA 4 ve GTA 5 oyunlarında kullanıyorum. Desteği öğrenebileceğin bir yer yok ancak oyun adını yazıp Mangohud support yazarsan çoğu yerde insanların destekleyip desteklemediğini yazdığı paylaşımlar bulursun. ProtonDB örneklerden birisi.