Tahmin ettiğim gibi. Hocam sorunun sebebi Steam, Linux veya Mangohud değil. Zamanında CS2 için aynı hatayı geri bildirim yapmıştım Mangohud geliştiricilerine. "Mangohud hatası değil. Bahsettiğin oyun başlatma komutu eklemeyi desteklemiyor." diyerek reddetmişlerdi.CS2 ve Miles Morales'te denedim.
Hangi oyun? CS2 gibi bazı oyunlar başlatma komutu ekleyince açılmıyor.
Tahmin ettiğim gibi. Hocam sorunun sebebi Steam, Linux veya Mangohud değil. Zamanında CS2 için aynı hatayı geri bildirim yapmıştım Mangohud geliştiricilerine. "Mangohud hatası değil. Bahsettiğin oyun başlatma komutu eklemeyi desteklemiyor." diyerek reddetmişlerdi.CS2 ve Miles Morales'te denedim.
Hikayeli oyunların çoğunda çalışır. Ben çok oyun oynayan birisi değilim ancak Genshin Impact, Deliver Us Mars, Combat Master, Sekiro, GTA 4 ve GTA 5 oyunlarında kullanıyorum. Desteği öğrenebileceğin bir yer yok ancak oyun adını yazıp Mangohud support yazarsan çoğu yerde insanların destekleyip desteklemediğini yazdığı paylaşımlar bulursun. ProtonDB örneklerden birisi.Anladım teşekkür ederim peki hangi oyunları desteklediğini öğrenebileceğimiz bir yol var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.