Zorin OS tabanlı bir Linux dağıtımında neler olmalı?

Serçodeno

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 7 gen
İntel Graphicsh 610 HD
Lenovo ıdeapad- s145-15ıkb anakart
4gb+128gb
Merhaba Zorin OS tabanlı Munzur OS adında bir işletim sistemi tasarlıyorum. Sizce içinde ne olmalı? Şu anda kendi özel tarayıcısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına yürütmeye çalışırsan bir süre sonra yük altında ezilebilirsin, çünkü bir işletim sistemi sadece çekirdek, paket yönetimi ve arayüzden ibaret değil.
Onun dışında cesaretini takdir ettim. Bu tür proje girişimleri görmek güzel ve desteklenmeli ancak bir ekibin olmadığı sürece zorlanacaksın.

Adamakıllı bir mağaza ve düzgün çalışan hafif ama efektif tooları olmalı.

İçinde flatpakt ve snap artık var ve efektleri pertek özelleştirme merkezi var.

Tek başına yürütmeye çalışırsan bir süre sonra yük altında ezilebilirsin, çünkü bir işletim sistemi sadece çekirdek, paket yönetimi ve arayüzden ibaret değil.
Onun dışında cesaretini takdir ettim. Bu tür proje girişimleri görmek güzel ve desteklenmeli ancak bir ekibin olmadığı sürece zorlanacaksın.

Dediğinjz doğru olabilir ama donanım desteğinde birçok ekipmana destek veriyor ve driver desteğinde ise Wine kurulu geldiğinden insanlar daha az yorulacak. Ayrıca zor diye bahsettiğinioz yerlereden biride galiba ISO dosyasını yayınlama bu işin en basit yanı ve Xfce olduğunde her sisteme genel olarak uyum sağlıuyor.

Son düzenleme:
Öncelikle @Oracleo'nun dediği gibi kolay bir iş değil, başarılar dilerim. Eklenen özelliklerin stabil çalışması çok önemli. Zorin OS genellikle yeni kullanıcılara öneriliyor, stabil ve az paketle çalışmasına dikkat etmeni öneririm.

Dediğiniz doğru olabilir ama şimdiki halini Turkcell genel müdürlündeki bir mühendi olan B. T. Beğendi. Eğer atabilseydim ISO dosyasını paylaşırdım.

Sizi destekliyorum hocam amacınız gayet iyi umarım istediğiniz amacı başarırsınız. Size önerim diğerlerininde dediği gibi bir ekip bulun. Böylece işiniz şu andan olduğundan daha kolay olacak. Logusu modern ve şık olsun. Emin olun çok etki ediyor başlangıç dostu olabilir. Ama aşırı başlangıç dostuda değil tabii ki. Zorin OS gibi herkesin istediği türden size önerimdir.

Sizi destekliyorum hocam amacınız gayet iyi umarım istediğiniz amacı başarırsınız. Size önerim diğerlerininde dediği gibi bir ekip bulun. Böylece işiniz şu andan olduğundan daha kolay olacak. Logusu modern ve şık olsun. Emin olun çok etki ediyor başlangıç dostu olabilir. Ama aşırı başlangıç dostuda değil tabii ki. Zorin OS gibi herkesin istediği türden size önerimdir.

Hocam zaten kodda problem yok arayuz bitti tarayıcı bot oldu simdilik sohbet botu yani ama logoyu nasıl yapacağım bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı