Zorin OS'ta uygulamaların üst menülerini üst çubuğa koymak mümkün mü?

ozdeemre

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Zorin OS 17 yükledim ve macOS teması uyguladım. MacOS'deki gibi mesela Visual Studio Code'u büyütünce file gibi uygulamanın üst menüsü Mac'in üst çubuğuna yerleşiyordu bunu Zorin OS de yapabilir miyim?

1727361642229.png

File edit yazan kısımları Visual Studio Code yazan kısma.

Daha Linux da çok yeniyim hiçbir şey bilmiyorum bugün geçtim ona göre cevap verirseniz sevinirim.

Panele sağ tık yapıp panel ayarlarına girin oradan ''Aklllı panel gizleme'' seçeneğini seçerseniz probleminiz büyük oranda ortadan kalkar gibi görünüyor.

İlk attığım fotoğraftaki en üstte apple logosunun olduğu kısma sağ tık yapıyorum.

İlginç. Zorin OS kullandığımda aynı işlemi uygulayıp sorunu çözmüştüm. Temanızdan dolayı farklılık gösteriyor olabilir.

Hocam şöyle bir şey var ama yerleşik düzenlerden.

1727370696244.png

Bu seçili bende.

Eğer sizde bu değil de başkaysa dediğiniz doğrudur ama bana bunun için bir çözüm gerekiyor.

Yabancı kaynakların çoğuna baktım zorin in kendi forumuna baktım ama bir çözüm bulamadım.

Ya gizleme olmuyor ya da çok basit ama ben göremiyorum.

Hocam şöyle bir şey var ama yerleşik düzenlerden.

Eki Görüntüle 2317974

Bu seçili bende.

Eğer sizde bu değil de başkaysa dediğiniz doğrudur ama bana bunun için bir çözüm gerekiyor.

Yabancı kaynakların çoğuna baktım zorin in kendi forumuna baktım ama bir çözüm bulamadım.

Ya gizleme olmuyor ya da çok basit ama ben göremiyorum.
Hocam alttaki panelden üstteki panele müdahale edemiyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı