Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 846 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar Zorin OS Dualboot olarak kurdum fakat bir sorun var Windows olan diski de görebiliyorum. Hatta içine girip kurcalayabiliyorum. Bu güvenlik riski oluşturmaz mı? Bunu nasıl engellerim?
Arkadaşlar Zorin OS Dualboot olarak kurdum fakat bir sorun var Windows olan diski de görebiliyorum. Hatta içine girip kurcalayabiliyorum. Bu güvenlik riski oluşturmaz mı? Bunu nasıl engellerim?
Zorandor Nanopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 909 Çözümler 14 28 Ocak 2025 #2 Windows > Bitlocker Etkinleştir Zorandor dedi: Windows > Bitlocker Etkinleştir Genişletmek için tıkla... Siz o diski söküp USB ile bilgisayara bağlarsanız yine görürsünüz. Bu arada şifrelemezseniz, aynısı Linuks'da da olur. Artı 0 Eksi
Windows > Bitlocker Etkinleştir Zorandor dedi: Windows > Bitlocker Etkinleştir Genişletmek için tıkla... Siz o diski söküp USB ile bilgisayara bağlarsanız yine görürsünüz. Bu arada şifrelemezseniz, aynısı Linuks'da da olur.