B BlackArch Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 138 21 Nisan 2021 #221 msn dedi: Kaçamazsın, eşek gibi gidip yapman lazım. Genişletmek için tıkla... O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz.
msn dedi: Kaçamazsın, eşek gibi gidip yapman lazım. Genişletmek için tıkla... O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Nisan 2021 #222 FsneSuyu dedi: Askerde umarım Hakkari 'e teroristlerle savaşırsın. Genişletmek için tıkla... Savaşmaz. Karısını gönderir teröristlere esir verir. Ayak üstü BlackArch dedi: O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz. Genişletmek için tıkla... Seve seve değilse... Yapacaksın!
FsneSuyu dedi: Askerde umarım Hakkari 'e teroristlerle savaşırsın. Genişletmek için tıkla... Savaşmaz. Karısını gönderir teröristlere esir verir. Ayak üstü BlackArch dedi: O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz. Genişletmek için tıkla... Seve seve değilse... Yapacaksın!
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 21 Nisan 2021 #223 BlackArch dedi: O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz. Genişletmek için tıkla... Bana neden cevap vermiyorsun?
BlackArch dedi: O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz. Genişletmek için tıkla... Bana neden cevap vermiyorsun?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 21 Nisan 2021 #224 BlackArch dedi: Sen bana emir veremezsin. Genişletmek için tıkla... Orman kanunları dostum alış.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2021 #225 BlackArch dedi: O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz. Genişletmek için tıkla... Çürük raporu almadığın sürece kaçamazsın imkanı yok, gelir evinden alırlar seni.
BlackArch dedi: O şekilde yaptınız galiba? En azından açık sözlüsünüz. Genişletmek için tıkla... Çürük raporu almadığın sürece kaçamazsın imkanı yok, gelir evinden alırlar seni.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 9 21 Nisan 2021 #226 BlackArch dedi: Evet eşit oy hakkına sahip olduğumuza göre bir tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerin belli ya tıpış tıpış gidersin ya para verirsin ya da bu ülkeden komple gidersin. Gitmezsen diye bir seçenek yok çünkü bu olur. Sürprizbozan: bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BlackArch dedi: Evet eşit oy hakkına sahip olduğumuza göre bir tutuyorum. Genişletmek için tıkla... Seçeneklerin belli ya tıpış tıpış gidersin ya para verirsin ya da bu ülkeden komple gidersin. Gitmezsen diye bir seçenek yok çünkü bu olur. Sürprizbozan: bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BlackArch Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 138 21 Nisan 2021 #227 birtikcsgo dedi: Yaşadığın vatanı terk et ? Tükiyede yaşamak zorundaymışın gibi kendini baskılama özgürsün mesela özgürlükler ülkesi amerikaya gidebilirsin ? Neden kendini türkiyede yaşamak için baskılıyorsun hala anlayamadım. Genişletmek için tıkla... ABD'ye en ucuz uçak bileti 8 bin tl ( asgari ücretin 2 katından fazla ) olduğu için olabilir mi ? Sanki imkan var da ben duruyorum.
birtikcsgo dedi: Yaşadığın vatanı terk et ? Tükiyede yaşamak zorundaymışın gibi kendini baskılama özgürsün mesela özgürlükler ülkesi amerikaya gidebilirsin ? Neden kendini türkiyede yaşamak için baskılıyorsun hala anlayamadım. Genişletmek için tıkla... ABD'ye en ucuz uçak bileti 8 bin tl ( asgari ücretin 2 katından fazla ) olduğu için olabilir mi ? Sanki imkan var da ben duruyorum.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 21 Nisan 2021 #228 BlackArch dedi: ABD'ye. Genişletmek için tıkla... Bana cevap verir misiniz? Vasfınız nedir?
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Nisan 2021 #229 @Megaton hocam uğraşmayın askere zaten sünnetlileri alıyorlar.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #230 Is That A SKYLINE dedi: Savaşmaz. Karısını gönderir teröristlere esir verir. Ayak üstü Seve seve değilse... Yapacaksın! Genişletmek için tıkla... Karısı yoksa
Is That A SKYLINE dedi: Savaşmaz. Karısını gönderir teröristlere esir verir. Ayak üstü Seve seve değilse... Yapacaksın! Genişletmek için tıkla... Karısı yoksa