Zorla imam hatipe gönderiliyorum

İçine girip ateist olan müslümanlığın 'm'sini anlamamış mı ?

Kanka akşam baban gelince konuş eski lisene geri dönmeye çalış annenle hiç konuşma bu konu hakkında çok boş bir şey yapmış.

Tamamdır hocam olmadı eski okulumdaki sınıf öğretmeniyle görüşmeye çalışırım.

İçine girip ateist olan müslümanlığın 'm'sini anlamamış mı ?

Hocam arkadaşın dediğini okudumda namaz falan diyor okulda zorla cuma namazına götürülüyoruz dinede bağlı birisi değilim.

Eğer bir rehber öğretmenin varsa ondan yardım almayı deneyebilirsin bence.

Doğru hocam eski okulumun sınıf öğretmeniylede görüşmeyi düşnüyorum.

Kısmen katılsamda genel olarak katılmıyorum. Arkadaş meslek lisesine gitmiş yani üniversite hedefi yok. Üniversite hedefi olmayan biri neden meslek lisesine gidip çalışmak yerine imam Hatip'e gitsin? İmam Hatip'te okuyup zorla üniversiteye mi gidecek veya imam mı olacak? Önceden gittiği okulunda şimdiki okulunda puanı düşük. Bari gitseymiş puansız imam Hatip'e yazdırsaymış anası, orası bile daha iyi olur. 200 puanlı yerde hangi tiplerle okuyacak kim bilir.

Haklısınz hocam ahır gibi okul ipini koparan gelmiş binanın can güvenliği yok deprem olsa direk yerle bir.

Saçmalamışsınız imam hatiplerde öğretilen şey din desen din değil cinayet işleri başkanlığı‘nın uydurduğu şeyler ayrıca imam hatiplerin amacıda adı üstünde imam yetiştirmek ve imamlık haram, o işi gönüllü biri yapacak.

Bence babanla konuş babanı ikna edersen yapabilirsin, olmadı biraz sert yapman gerekebilir.

Gitmeyin okula. Evde veya başka bir yerde takılın. Eğer zorlarlarsa akşam eve geldiğinizde bugün okula gitmedim ki siz gittiğimi sanıyordunuz deyin annenize babanıza Şahsen ben böyle yapardım.

Gitmeyin okula. Evde veya başka bir yerde takılın. Eğer zorlarlarsa akşam eve geldiğinizde bugün okula gitmedim ki siz gittiğimi sanıyordunuz deyin annenize babanıza şahsen ben böyle yapardım.

Hocam tekme tokat vururki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…