Zorla sanayide çalışmak

Çok kırıldım Şasi bey, sanalda tanımadığım herifin teki bana atarlı dönerli laf atmış . Cümlenizin devamını getirmemişsiniz, çocuk sizden tavsiye istemiş hiç bir yardımınız dokunmamış sonuçta, bu durumda siz de yorum yapmak için yorum yapmış olmuyor musunuz?

Bir insanın bir şeyi yapması için illa benim yap demem mi gerekiyor ben emir serverı mıyım? Cevabın yok boş yapmışsın sadece, bir olayı ayıplayarak buradaki yanlışı gösteriyoruz ki çocuk neyin ne olduğunu anlasın. Yaşınız tecrübenizden küçük bir şey bildiğiniz yok evet bilmiyordum demeyi yediremiyorsunuz garip garip hallere girip haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.

Bionuzu ufak kurcaladım konu dışı katogorisine kafa dağıtma amaçlı giren birisiniz az çok belli oluyordu zaten halinizden durumunuz. Klayve konusunda yorum yap abicim daha ne cevap vericeğini bilmediğin konulara girme.

Ben arkadaşımıza ihmalkar olabileceğini zaten ilk yorumumda söyledim bunu gözetip hayatına yön vermeyi deneyebilir yorum yapmak için yorum yapmadım gereksiz bir sorgu attınız ortaya.

Dediğinizi anladım haklısınız ancak ilk mesajınız yanlış anlaşılmaya çok açıktı, ve şahsen konuya pek bir cevabı da yoktu.
Bir de cidden profilime girip, yazdığım mesajlara bakıp çoğunlukla teknoloji ile uğraştığımı gördünüz ve oradan benim konu dışı kategorisine kafa dağıtma amaçlı girdiğimi anladınız. İyi bir gözlemci gibisiniz, arkadaşın ihmalkar olabileceğini de düşünmüşsünüz, mesleğiniz nedir? Konu çok dağılıyor farkındayım ama çok merak ettim.

Mesajım silindi modlar tarafından sanırım. Yazmıştım ama.

Sürekli kovulmayı dene. İlk kovulduğunda baban seni başka bir ustanın yanına gönderebilir. Sürekli kovulmaya başladığında baban da bu durumdan sıkılabilir. Başka türlü en kolay yol ailenle ciddi bir şekilde konuşmak. Sanayide çektiğin sıkıntılardan bahsetmelisin ve biraz da abartmalısın yani kendini acındırmalısın

Sanayiye verilecek çocuğu gereksiz gördüğünü de almadığım için özür dilerim.

Sanayiye verilecek çocuğu gereksiz gördüğünü de almadığım için özür dilerim.

Gereksiz gören ben değildim ailesinin öyle gördüğünü kastettim lütfen biraz paragraf filan çöz anlama yetini geliştir.

Beyler bir az fazla bir elestiri olmus sanki babam fizik ögretmeni annem ise turizm mezunu ailemin egtime seviyesi gayet yüksek ben sadece kovulmak için taktik istedim bu isten çıkınca zaten garsonluk yapmak istiyorum sevmedim bir is oldu icin sadece kovulma yı bahane edicektim elestirmeniz güzel bir sey ama cahil gibi kelimeler biraz kabakaçmıs bir azdaha kibar olursanız sevinirm

Bu durumu ailenle konuşman lazım. Kovulmak için belli bir taktik yok işini yapamazsan kovulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…