Zorla sanayide çalışmak

Kesip biçme yaparak herkes haklı çıkar sonrasında ne yazdığıma da bir bak. Aile kötü olabilir fakat çocuğun kendi iradesi varken bir şeyler yapabilmesi gerekiyor hiç kimse kendini kandırmasın burası Amerika değil çocuğum matematik beceremiyor ama yüzmesi çok iyi o zaman yüzücü olsun filan kafasında gezmeyin millete de akıl vermeye kalkmayın.

Ben zaten sanayide çalışmak zorunda mı dedim ilk önce bunu anla bence. Bir ikinci olarak ben zaten ailenin eğitim vermediğini ailenin bu konuda bilgisi olmadığını vurgulamışken sırf öne çıkmak için boş yorum yapmayın.

Benim ailem kötü o zaman benim de kötü bir pozisyonda olmam benim değil ailemin suçu diye mi düşünsün şimdi çocuk? Madem bu yazdıklarımızı görüyor aklı eriyor o zaman bir şeyler başarmak için ihmalkar olmayı bıraksın ve çalışsın bir konuda. Ailesi kötü ona lafım yok fakat sırf yorum yapmak için yaparsanız kırarım kusura bakmayın.
Çok kırıldım Şasi bey, sanalda tanımadığım herifin teki bana atarlı dönerli laf atmış 🤣. Cümlenizin devamını getirmemişsiniz, çocuk sizden tavsiye istemiş hiç bir yardımınız dokunmamış sonuçta, bu durumda siz de yorum yapmak için yorum yapmış olmuyor musunuz?

Çok kırıldım şasi bey, sanalda tanımadığım herifin teki bana atarlı dönerli laf atmış 🤣. Cümlenizin devamını getirmemişsiniz, çocuk sizden tavsiye istemiş hiçbir yardımınız dokunmamış sonuçta, bu durumda siz de yorum yapmak için yorum yapmış olmuyor musunuz?

Bir insanın bir şeyi yapması için illa benim yap demem mi gerekiyor ben emir serverı mıyım? Cevabın yok boş yapmışsın sadece, bir olayı ayıplayarak buradaki yanlışı gösteriyoruz ki çocuk neyin ne olduğunu anlasın. Yaşınız tecrübenizden küçük bir şey bildiğiniz yok evet bilmiyordum demeyi yediremiyorsunuz garip garip hallere girip haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.

Bionuzu ufak kurcaladım konu dışı katogorisine kafa dağıtma amaçlı giren birisiniz az çok belli oluyordu zaten halinizden durumunuz. Klayve konusunda yorum yap abicim daha ne cevap vericeğini bilmediğin konulara girme.

Ben arkadaşımıza ihmalkar olabileceğini zaten ilk yorumumda söyledim bunu gözetip hayatına yön vermeyi deneyebilir yorum yapmak için yorum yapmadım gereksiz bir sorgu attınız ortaya.

Bir insanın bir şeyi yapması için illa benim yap demem mi gerekiyor ben emir serverı mıyım? Cevabın yok boş yapmışsın sadece, bir olayı ayıplayarak buradaki yanlışı gösteriyoruz ki çocuk neyin ne olduğunu anlasın. Yaşınız tecrübenizden küçük bir şey bildiğiniz yok evet bilmiyordum demeyi yediremiyorsunuz garip garip hallere girip haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.

Bionuzu ufak kurcaladım konu dışı katogorisine kafa dağıtma amaçlı giren birisiniz az çok belli oluyordu zaten halinizden durumunuz. Klayve konusunda yorum yap abicim daha ne cevap vericeğini bilmediğin konulara girme.

Ben arkadaşımıza ihmalkar olabileceğini zaten ilk yorumumda söyledim bunu gözetip hayatına yön vermeyi deneyebilir yorum yapmak için yorum yapmadım gereksiz bir sorgu attınız ortaya.

Dediğinizi anladım haklısınız ancak ilk mesajınız yanlış anlaşılmaya çok açıktı, ve şahsen konuya pek bir cevabı da yoktu.
Bir de cidden profilime girip, yazdığım mesajlara bakıp çoğunlukla teknoloji ile uğraştığımı gördünüz ve oradan benim konu dışı kategorisine kafa dağıtma amaçlı girdiğimi anladınız. İyi bir gözlemci gibisiniz, arkadaşın ihmalkar olabileceğini de düşünmüşsünüz, mesleğiniz nedir? Konu çok dağılıyor farkındayım ama çok merak ettim.

Dediğinizi anladım haklısınız ancak ilk mesajınız yanlış anlaşılmaya çok açıktı, ve şahsen konuya pek bir cevabı da yoktu.
Bir de cidden profilime girip, yazdığım mesajlara bakıp çoğunlukla teknoloji ile uğraştığımı gördünüz ve oradan benim konu dışı kategorisine kafa dağıtma amaçlı girdiğimi anladınız. İyi bir gözlemci gibisiniz, arkadaşın ihmalkar olabileceğini de düşünmüşsünüz, mesleğiniz nedir? Konu çok dağılıyor farkındayım ama çok merak ettim.

Mesajım silindi modlar tarafından sanırım. Yazmıştım ama.

Öncelikle, "git iş öğren" gibi tavsiyelere gerek yok. Ben 15 yaşındayım ve her yaz olduğu gibi bu yaz da babam beni sanayide bir işe yerleştirdi. Arkadaşlarımın gezip tozarken ben sürekli olarak sanayide çalışıyorum. Zaten fiziksel olarak da sanayi ortamına uygun değilim; zayıf ve cılız bir vücut yapım var. Bana işten nasıl çıkabileceğim ya da kovulmam için ne yapabileceğim, ya da grip olmam için nasıl bir şey yapabilirim, yardım ederseniz çok sevinirim.
Sürekli kovulmayı dene. İlk kovulduğunda baban seni başka bir ustanın yanına gönderebilir. Sürekli kovulmaya başladığında baban da bu durumdan sıkılabilir. Başka türlü en kolay yol ailenle ciddi bir şekilde konuşmak. Sanayide çektiğin sıkıntılardan bahsetmelisin ve biraz da abartmalısın yani kendini acındırmalısın 😀

Kesip biçme yaparak herkes haklı çıkar sonrasında ne yazdığıma da bir bak. Aile kötü olabilir fakat çocuğun kendi iradesi varken bir şeyler yapabilmesi gerekiyor hiç kimse kendini kandırmasın burası Amerika değil çocuğum matematik beceremiyor ama yüzmesi çok iyi o zaman yüzücü olsun filan kafasında gezmeyin millete de akıl vermeye kalkmayın.

Sanayiye verilecek çocuğu gereksiz gördüğünü de almadığım için özür dilerim. 😉

Beyler bir az fazla bir elestiri olmus sanki babam fizik ögretmeni annem ise turizm mezunu ailemin egtime seviyesi gayet yüksek ben sadece kovulmak için taktik istedim bu isten çıkınca zaten garsonluk yapmak istiyorum sevmedim bir is oldu icin sadece kovulma yı bahane edicektim elestirmeniz güzel bir sey ama cahil gibi kelimeler biraz kabakaçmıs bir azdaha kibar olursanız sevinirm😀

Beyler bir az fazla bir elestiri olmus sanki babam fizik ögretmeni annem ise turizm mezunu ailemin egtime seviyesi gayet yüksek ben sadece kovulmak için taktik istedim bu isten çıkınca zaten garsonluk yapmak istiyorum sevmedim bir is oldu icin sadece kovulma yı bahane edicektim elestirmeniz güzel bir sey ama cahil gibi kelimeler biraz kabakaçmıs bir azdaha kibar olursanız sevinirm😀
Bu durumu ailenle konuşman lazım. Kovulmak için belli bir taktik yok işini yapamazsan kovulursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı