spaghettisosu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- GTX 1050 Ti, Intel i7 7700, Kingston Predator 4x4 16GB RAM, Kioxia Exceria G2 1TB, Prime H270-Plus, Toshiba 1TB HDD (Öldü Ölecek), Aula F75, Delux M800 Pro, Blackshark V2X
- Meslek
- Öğrencilik...
Çok kırıldım Şasi bey, sanalda tanımadığım herifin teki bana atarlı dönerli laf atmışKesip biçme yaparak herkes haklı çıkar sonrasında ne yazdığıma da bir bak. Aile kötü olabilir fakat çocuğun kendi iradesi varken bir şeyler yapabilmesi gerekiyor hiç kimse kendini kandırmasın burası Amerika değil çocuğum matematik beceremiyor ama yüzmesi çok iyi o zaman yüzücü olsun filan kafasında gezmeyin millete de akıl vermeye kalkmayın.
Ben zaten sanayide çalışmak zorunda mı dedim ilk önce bunu anla bence. Bir ikinci olarak ben zaten ailenin eğitim vermediğini ailenin bu konuda bilgisi olmadığını vurgulamışken sırf öne çıkmak için boş yorum yapmayın.
Benim ailem kötü o zaman benim de kötü bir pozisyonda olmam benim değil ailemin suçu diye mi düşünsün şimdi çocuk? Madem bu yazdıklarımızı görüyor aklı eriyor o zaman bir şeyler başarmak için ihmalkar olmayı bıraksın ve çalışsın bir konuda. Ailesi kötü ona lafım yok fakat sırf yorum yapmak için yaparsanız kırarım kusura bakmayın.