Zorlu bir matematik sorusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye ile konuşmak için aylık 4.80 € ödemeniz gerekiyor ki çok düşük bir miktar. İlk yıl zaten kâr etmiş olacaksınız. İlk yıl normal 39.99 € ödüyormuş gibi para ayırın. Sonraki sene ilk yıldan ayırdığınız 240 €'yu kullanırsınız. Sonuç olarak hızınız arttı paranız değişmedi. :)

Şimdiki paketiniz ile 480€ ödüyorsunuz.

Alacağınız paket ile ilk yıl toplam 240€, diğer yıllar ise yıllık 540€ ödeyeceksiniz.
Bunlara konuşma sürelerini de dahil edersek 57.6€ ediyor düz 60 diyelim. İlk yıl 300 ikinci yıl 600 ediyor.
İlk yıl 180€ kar edeceksiniz diğer yıllar 120€ zarar edeceksiniz. Ama unutmamak gerekir ilk aldığınız internetin 4 katı internet alacaksınız. Az bir şey değil yani. Direk beyinsiz hesabı yaparsak 4 katı internet almak için 4 katı para vermek gerekir ama siz şuan verdiğiniz paranın ilk yıl %60'ını, ikinci yıl ise şimdi ödediğiniz paranın %25'i fazlasını ödeyeceksiniz. Her nereden bakarsanız bakın karlı. Hele internet tarafından bakarsak çok karlı.

Kusura bakmayın en son hesaplamaları Türkiye ile konuşmalarınızı katmadan yapmışım hemen düzeltiyorum.
Düzelttim. Dediğim gibi her türlü karlı geliyor.

Türkiye ile konuşmak için aylık 4.80 € ödemeniz gerekiyor ki çok düşük bir miktar. İlk yıl zaten kâr etmiş olacaksınız. İlk yıl normal 39.99 € ödüyormuş gibi para ayırın. Sonraki sene ilk yıldan ayırdığınız 240 €'yu kullanırsınız. Sonuç olarak hızınız arttı paranız değişmedi. :)

Ben de öyle hesap ettim zaten. :)

Güncelleme

Iyiki gec gecmisim ve beklemisim arkadaslar bugün anlasmayi yaptim, yeni anlasmaya göre

• 1-6 ay arasi bedava
  • 6-12 ay arasi 19,99 €
  • 12. aydan sonra 44,99 €
  • +180 €'luk cek aldim

Sadece baglanti parasi 49,99 € ödemeliyim o kadar.
Bekle beni 400 mBit ben geliyorum.
2018-03-15_142219.jpg

Sevgiler :)

Güncelleme 2

Bugün teknisyen geldi ve evimin tüm telefon ve kablolu tv hatlarini (kablolarini) degistirip asagidaki güclendirici mekanizmayi takti. 3 saatlik ugrasin sonunda :)

IMG_20180316_180433_resized_20180316_060516414.jpg

An itibari ile steam'den oyun indiriyorum cocuklar netflix'den 4K video bakarken ve wlan ile bagliyken hizim söyle. Lan kablosu ile 430 mBit'e cikiyor.

2018-03-16_180908.jpg

Konu benim icin kapanmistir.
Konuyu raporluyorum.

Sevgiler :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı