Hadi diğer maddeler bir köşeye ''Askerlik yapmak'' maddesi bir köşeye. Şuanda neredeyse her yerde kaldırıldı zorunlu askerlik. Örnek, Dünyada zorunlu askerlik:
Eki Görüntüle 1440765
Kaynak: Wikipedia, basit bir google araması ile bulabilirsin. Yani dünyada bu kadar ülkenin bir bildiği yok, bunlar cahil toplumlar bir tek biz ve İsrailiz demi gerçeği gören. Zorunlu askerlik saçmalıktır, özgürlük kısıtlamaktır, zaman çalmaktır, israftır. Madem parasını veren adama 20 gün eğitim için yeterli o zaman 6 ay neden? Kimse buna cevap vermiyor nedense. Ayrıca orada belirttiğim kadın erkek olayını tamamen yanlış anlamışsın. Ben cinsel eşitlikten falan bahsetmediğimi oraya da belirttim zaten ama açıkça yazmam lazım galiba anlaşılması için. Bir savaş patlak verdi diyelim kendisini nasıl koruması gerektiğini, neler yapması gerektiğini, silah kullanmayı bilmeyi, yani kısaca temel askeri eğitimi sadece erkek mi öğrenmeli? Kadına lazım olmayacak mı demek istiyorsunuz? Daha vardığım noktayı bile anlamamışsınız.
Ben sana artık cevap vermiyorum okuduğunu anlamada devasa sıkıntıların var, sen askerliğini yaparak vatanını kurtarmaya devam et, göz ardı listeme başka bir insan daha eklendi.