2013 yılından beri bu forumdayım diğer hesabımın şifresini unuttuğum için bunu kullanıyorum. Sen nasıl istersen öyle olsun , biraz araştır insanları yanlış yönlendirme lütfen.
@AeTh9sha Amazonda okuduğum kadarıyla FE modeli hakkında çok şikayet var. FE'den kesinlikle iyi değil midir soğutma yönünden? Özel tasarımlı kartlar her zaman referans modelinden iyi oluyor diye biliyordum.
2 Fanı olan özel tasarım bir kartın FE modelinden daha kötü olması çok zor bir ihtimal. Termal macun sürülmezse o kadar kötü olabilir herhalde başka bir yöntem düşünemiyorum
Mail attım Zotac servisine. Global garanti var mı diye. Umarım vardır. Bazı siteler 3 yıl global garanti veriyor demiş. Kartın belirli yerlerden alındığı takdirde.
@AeTh9sha Bence ön yargını hemen yıkmalısın. Çünkü ben 144 Hz ile Zotac GTX 660 kullanıyorum. Maxwell mimarisi bile değil ve çok memnunum. Bu kadar düşman olmayın. Zotac size en ucuz fiyata en güzel kaliteyi veriyor. Daha neyini beğenmiyorsunuz?
Maxwell'i aştık Pascal mimarisindeyiz, Zotac geçen seride oldukça iyi işler yaptı. Bir zaman diğer markaların gerisindeydi fakat şuan en az diğer markalar kadar iyi. Alınabilir kafanıza takmayın. Alma şansınız varsa alın.
Zotac yada bilmem ne model özel soğutmalı herhangi 1080, FE'den daha iyidir. Fi tarihindeki mimariyi referans ederek açılmış konuyu kendine dayanarak ederek Zotac yerine FE önerilmez.