Zotac 1080 AMP Edition İyi mi?

Katılım tarihine bak. Fazla mesaj yazman bu forumda daha çok açık olduğunu göstermez. Çoğu mesajında bu mesaj gibi gereksizdir zaten.

@morgenstern Alacaksan eğer FE modelini al bence.
2013 yılından beri bu forumdayım diğer hesabımın şifresini unuttuğum için bunu kullanıyorum. Sen nasıl istersen öyle olsun , biraz araştır insanları yanlış yönlendirme lütfen.

@AeTh9sha Amazonda okuduğum kadarıyla FE modeli hakkında çok şikayet var. FE'den kesinlikle iyi değil midir soğutma yönünden? Özel tasarımlı kartlar her zaman referans modelinden iyi oluyor diye biliyordum.

Mail attım Zotac servisine. Global garanti var mı diye. Umarım vardır. Bazı siteler 3 yıl global garanti veriyor demiş. Kartın belirli yerlerden alındığı takdirde.

Maxwell'i aştık Pascal mimarisindeyiz, Zotac geçen seride oldukça iyi işler yaptı. Bir zaman diğer markaların gerisindeydi fakat şuan en az diğer markalar kadar iyi. Alınabilir kafanıza takmayın. Alma şansınız varsa alın.

Katılım tarihine bak. Fazla mesaj yazman bu forumda daha çok açık olduğunu göstermez. Çoğu mesajında bu mesaj gibi gereksizdir zaten.

@morgenstern Alacaksan eğer FE modelini al bence.

Zotac yada bilmem ne model özel soğutmalı herhangi 1080, FE'den daha iyidir. Fi tarihindeki mimariyi referans ederek açılmış konuyu kendine dayanarak ederek Zotac yerine FE önerilmez.

Zotac AMP 1080 Amazon.com: ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP! Edition, ZT-P10800C-10P, 8GB GDDR5X PCI Express 3.0 Dual-Link DVI-I, Display Port, HDMI: Computers & Accessories şu an en hesaplı duruyor gönül rahatlığıyla alabilirsin. Amazon'da FTW var ama fiyatı epey tuzlu Amazon.com: EVGA GeForce GTX 1080 FTW GAMING ACX 3.0 Graphics Cards 08G-P4-6286-KR: Computers & Accessories onun yerine Evga 1080 SC'de Amazon.com: EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0 Graphics Cards 08G-P4-6183-KR: Computers & Accessories alabilirsin. Sc'de FTW'den farklı LED aydınlatma zımbırtıları yok birde fabrika saat hızı biraz düşük soğutması ikisininde aynı ACX.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı