- Makaleler
- 4
Kullanıyorum bir sıkıntı yok gibi, maximum 74 dereceyi gördüm.
Bende aynı kart almak istiyorum neredeyse 1 sene olmuş memnun musun?
Kullanıyorum bir sıkıntı yok gibi, maximum 74 dereceyi gördüm.
Evet memnunum, sıcaklık değerleri otomatikte bile tatmin ediyor, fan hızını %79'da kullanıyorum sesi rahatsız etmiyor gram ısınmıyor.Bende aynı kart almak istiyorum neredeyse 1 sene olmuş memnun musun?
Bende Galax olan modelini aldım, bende memnunum. Ama arada bir rahatsız etmeyecek derecede Coil Whine duyuyorum. Aman canım olsun o kadar.
Evet sorunlu, ama yani ucuza alıyorsun bir yerlerden kısacaklar illa ki. Devir sorunu varmış, ara sıra o sorunu bende yaşıyorum ama o kadarda can sıkan bir sorun değil, kart sıcaklığı gene idare eder seviyede. Onun haricinde zor duyulan, kulağınızı rahatsız etmeyecek derecede coil whine duyuyorum bazen ama gene idare eder, wattman illetinden kat kat iyi. Gönül ister ki GAMING X alabilseydik, ama kaçırdık fırsatları.Galax'ın fanlarınında sorunlu olduğunu duymuştum o yüzdem tercih etmedim.
Evet sorunlu, ama yani ucuza alıyorsun bir yerlerden kısacaklar illa ki. Devir sorunu varmış, ara sıra o sorunu bende yaşıyorum ama o kadar da can sıkan bir sorun değil, kart sıcaklığı gene idare eder seviyede. Onun haricinde zor duyulan, kulağınızı rahatsız etmeyecek derecede Coil Whine duyuyorum bazen ama gene idare eder, WattMan illetinden kat kat iyi. Gönül ister ki Gaming X alabilseydik, ama kaçırdık fırsatları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.