Zotac 1660 Super nasıldır?

Galax'ın fanlarınında sorunlu olduğunu duymuştum o yüzdem tercih etmedim.
Evet sorunlu, ama yani ucuza alıyorsun bir yerlerden kısacaklar illa ki. Devir sorunu varmış, ara sıra o sorunu bende yaşıyorum ama o kadarda can sıkan bir sorun değil, kart sıcaklığı gene idare eder seviyede. Onun haricinde zor duyulan, kulağınızı rahatsız etmeyecek derecede coil whine duyuyorum bazen ama gene idare eder, wattman illetinden kat kat iyi. Gönül ister ki GAMING X alabilseydik, ama kaçırdık fırsatları.

Evet sorunlu, ama yani ucuza alıyorsun bir yerlerden kısacaklar illa ki. Devir sorunu varmış, ara sıra o sorunu bende yaşıyorum ama o kadar da can sıkan bir sorun değil, kart sıcaklığı gene idare eder seviyede. Onun haricinde zor duyulan, kulağınızı rahatsız etmeyecek derecede Coil Whine duyuyorum bazen ama gene idare eder, WattMan illetinden kat kat iyi. Gönül ister ki Gaming X alabilseydik, ama kaçırdık fırsatları.

Fırsatlarda çok indirim olmamasına rağmen stoklar bitti piyasada ekran kartı stoğu kalmadı Galax 1660 şu an DFS bilgisayar diye bir yerde satılıyor güvenilirliğini bilmediğim için alamam sinerji de 2.4K ya Zotac 1660S var ama. Backplatesi yokmuş o fiyata Ventus'un 1660'ı var ama onda da plastik backplate olduğu için almayın diyorlar ne alacağımı şaşırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı