Zotac 3050 6499TL

Yine render programı anladım. Render için isteyenlere çamurdan olsun NVIDIA olsun diye öneriyorum. 6600 XT vs. 3060, 6700 XT vb. 3060 Ti, RX 6800 vs. 3070/Ti kıyaslarında render isteyen için kolay bir tercih oluyor da 3050 vs. 6600 biraz dengesiz. Adam hem render hem oyun oynayacağım diyor oyun performansı arası uçurum. İkilemde bırakıyor.
Ha benim cümlem biraz devrik olmuş pardon render süresi bir yana bazı render programlarını açmıyor demek istedim. Evet haklısınız ama render işi yapan için mecburi bir durum o yüzden fazla ödemeye razı gelmek gerekiyor bazen.

Alamazlar mı? Milattan kalma kartların bile render performansı daha iyi RX 6600'den.

Aslında değil ama neden öyle bir algı var anlamadım. Render performansı, oyun performansında önde olduğu rakiplerden kötü ama aşırı kötü de değil. Örneğin 6600, 1080 Ti ile 2060/2060 Super arası konumlanıyor.

Aslında değil ama neden öyle bir algı var anlamadım. Render performansı, oyun performansında önde olduğu rakiplerden kötü ama aşırı kötü de değil. Örneğin 6600, 1080 Ti ile 2060/2060 Super arası konumlanıyor.
Doğru ancak kullanılan programa göre değişen bir olay bu. Blender'da fazla fark yokken DaVinci gibi programlarda fark açılıyor. @367519'nin bahsettiği açılmayan programlara değinmiyorum zaten.

Alamazlar mı? Milattan kalma kartların bile render performansı daha iyi RX 6600'den.
Evet? Render için sistem toplayan adam gidip 3050 mi alır?
Alınıyor gayet bir sorun teşkil etmiyor.
Edit: Büyük sahneler için tabii ki 3070 gibi kartlara gidin.
Sorun teşkil etmemesine lafım yok zaten hocam ama özellikle biri gidip render için 3050 almaz yani.

Evet? Render için sistem toplayan adam gidip 3050 mi alır?

Sorun teşkil etmemesine lafım yok zaten hocam ama özellikle biri gidip render için 3050 almaz yani.
Amd almaktan çok daha iyi sonuçta bir çok işi hiç yapmıyor amd 3d modelleme yapcak adamın amdnin a sına bakması bile saçma gpu da. Bütçe kısıtlıysa olabilir neden olmasın tabii ki üst düzey renderler için tavsiyem 3070 gibi kartlar olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı