Zotac 3060 12 GB VRAM alınır mı?

Hocam sistem linki atarsanız ve isteklerini yazarsanız ona göre bişeyler söyleyelim. Bu şekilde ne desem yalan olur.

Fiyat? Vahiy inecek herhalde.
Hazır sistem alacağım içinde var. Sistem 18k civarı.

Hocam sistem linki atarsanız ve isteklerini yazarsanız ona göre bir şeyler söyleyelim. Bu şekilde ne desem yalan olur.

Buyrun hocam.

Buyurun hocam.

Bende bu sistemden aldim 3 gün önce buraya yazmistim kasayı değiştirmemi onermislerdi.

Buyrun hocam.
Fiyatı iyi bence hocam, alabilirsiniz. 1080p için hala en ideal kartlardan biri 3060. Biraz arttırıp 4060'ta bakabilirsiniz.
Bende bu sistemden aldim 3 gün önce buraya yazmistim kasayı değiştirmemi onermislerdi.
Eğer serinlik açısından söyledilerse, normalde dedikleri doğru ama RTX 3060 pek ısınan bir model değil. Kasa yeterli bence, çok para dökmeye gerek yok.

Memnun musunuz hocam sıcaklık dereceleri nedir?

Sistem daha sipariş onaylandi kisminda elime geçmedi daha.

Fiyatı iyi bence hocam, alabilirsiniz. 1080p için hala en ideal kartlardan biri 3060. biraz arttırıp 4060'ta bakabilirsiniz.

Eğer serinlik açısından söyledilerse, normalde dedikleri doğru ama RTX 3060 pek ısınan bir model değil. Kasa yeterli bence, çok para dökmeye gerek yok.

PSU için değiştirmem tavsiye edilmisti.

Fiyatı çok güzel 20000 TL bandına çıkarsan 4060 sistemler var ama bu da fiyatına göre gayet güzel oyunlar için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı